dokidok написа:Prawi mi wpe4atlenie 4e powe4eto u4astnici waw Foruma sa mnogo dobre waw finansowo otnoshenie, zatowa Wi molq sa sawet.
То "mnogo dobre waw finansowo otnoshenie" е доста разтегливо понятие де..
dokidok написа:
1. Parwite meseci kakwo moje da se raboti, pri polojenie 4e ne ni priznawat obrazowanieto i ekspiriensa ot BG. Kato gledam ima 2-3 wdarianta-magazin, fabrika ili stroej.
Ами от моите наблюдения има 2 типа хора
а.) почват веднага работа каквото се намери - магазини, ресторантчета за жените и пицария за мъжете. Изкарват некой лев и търсят по-добра работа. Опасноста тук е да не се оставиш на течението и да престанеш да търсиш нещо по-добро. Щото вечер си уморен, айде утре ще пусна тези резюмета, айде други ден и така докато не ги пуснеш въобще. След което идва разочарованието, мисълта че тук е ужасно, да се връщаме в БГ и т.н...
б.) "ние се специалисти и не падаме ниско" - демек търсят направо големите пари и работа по специалноста. ако имат късмет (ама мнооого голям късмет) - намират нещо. в повечето случаи след неколко месеца изпукват парите си и минават към точка а.) с тази разлика, че освен всичко друго са и без пукнат лев.
dokidok написа:
2. E da no i za takawa rabota mai ne stawa lesno. Moje li nqkoi da mi pomogne sas sawet. Primerno: idi edi kade si, pitai edi koi si.Mislq 4e w na4aloto nqma zna4enie kakwo se raboti, wajnoto e da pada po nqkoi dolar, 4e pak bez nishto e oshte po zle ot 7-8 dolara na 4as:)Hehehe
ами.. аз лично мога да питам моя бивш шев в пицарията в Милтън дали търси хора. ако това те устройва...
за другото - фирми и сбирки - не знам. фирми не съм ползувал, пък с малко бебе сме само за сбирки..