MrGeek написа:Филипе, ако беше се родил 20-30 години по-рано, сигурно щеше да станеш много добър политагитатор, като онези, дето ни обясняваха едно време как сме на прага на светлото бъдеще и как вървим към пълната победа на комунистическия строй, но първо трябва да преминем през трудните етапи на ранния, зрелия и не знам още какъв беше социализъм.filipne написа:Аз ли не се изразих правилно, ти ли ме разбра нкриво, не знам ...
Коя точно част от писаното от мен не ти стана ясно ?
Логиката ми е следната : Присъединяването на България е стъпка напред в правилна посока. Положителните резултати от това ще дойдат с времето, а не сега веднага. Но, причината за това да дойдат някога, е именно факта. че България ще стане член сега.
Ами прочети предходното мнение : " Да, да ще забогатееме, кой ли си вярва ? " Ако това не е нихилизъм то какво ?
Другите нации се скъсват да се хвалят и рекламират, дори и когато нямат с какво. Ние, българите,дори и нешо хубаво да се случи, го изкарваме лошо. Е за това ми беше думата !
Сега ти кажи какво е национален нихилизъм ? И дай примери.
Айде със здраве !![]()
![]()
![]()
От тогава не понасям някой да ми говори за нихилизъм, когато не пърхам от възторг по "правата политическа линия".
Ама ти си по-зле и от Stoni-то с неговите КОМУКРАКОЗИАНСКИ щуротии. Каква политагитация , какво светло бъдеще, какви 5 лева ?

Ти като искаш да овладееш някоя технология например, не полагаш никакви усилия, просто искаш сега и веднага да я знаеш и туй то. Да , ама не ! Не става така !
Ама какво общо има ЕС с комунизЪма ???