Merudiq??

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Zdravei Botzo
Izviniavam se!!! Tova, koeto napisah e sledstvie na momenten, goliam qd, koito me hvana po povod na niakakav subekt, koito pusna edno mnogo obidno i nepriatno saobshtenie po moi adres v temata "Chestita Nova Godina". Za shtastie Plamen mi vleze v polojenieto i iztrihme gnusnoto mnenie!!! Blagodaria za koeto!!! No veche biah pusnal tova v tazi tema. Mnogo mi se sabra prosto, zashtoto niamashe nujda i az da bada merudia, vapreki vsichki napani. I biah veche se predal...biah si kazal, che ne mi puka i shtiah da zapochna da rugaq nared, kogato reshih da potarsia Plamen. Naistina biah super iznerven ot otnoshenieto na .....!!!
Zatova podavam oficialna molba za proshka sega, kogato vsichko svarshi dobre... :P :P :P
Stava li taka Botzo?
Gez
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Пон Дек 05, 2005 9:00 pm, променено общо 1 път.
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Да ти кажа Боцо, ако пуснеш тема "Честита Нова Година" с най-искрени пожелания за всички вътре, а получиш в замяна - "абе ***, честито и на теб!!!!!" и ти ще запчнеш да псуваш!!!
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Пон Дек 05, 2005 8:58 pm, променено общо 1 път.
Riba

Мнение от Riba »

Gez,saglasna sam,tova e grozna obida,ama kade ,kade mirudiika si zvuchi ,kato balsam za uhoto.... :) :)
Da se radvam,che se razminah samo s "tlasta slaninka"...,che yavno si bil afektiran,mojelo e i neshto po-strashno da otnesa.... :) :) :wave:
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

:D :D :D
PRIATELI...OK?
:D :D :D
:beer: :beer: :beer:
Da vi e chestita novata godina priateli... :P
Gez
Заключено