Zdravei Botzo
Izviniavam se!!! Tova, koeto napisah e sledstvie na momenten, goliam qd, koito me hvana po povod na niakakav subekt, koito pusna edno mnogo obidno i nepriatno saobshtenie po moi adres v temata "Chestita Nova Godina". Za shtastie Plamen mi vleze v polojenieto i iztrihme gnusnoto mnenie!!! Blagodaria za koeto!!! No veche biah pusnal tova v tazi tema. Mnogo mi se sabra prosto, zashtoto niamashe nujda i az da bada merudia, vapreki vsichki napani. I biah veche se predal...biah si kazal, che ne mi puka i shtiah da zapochna da rugaq nared, kogato reshih da potarsia Plamen. Naistina biah super iznerven ot otnoshenieto na .....!!!
Zatova podavam oficialna molba za proshka sega, kogato vsichko svarshi dobre...
Stava li taka Botzo?
Gez
Да ти кажа Боцо, ако пуснеш тема "Честита Нова Година" с най-искрени пожелания за всички вътре, а получиш в замяна - "абе ***, честито и на теб!!!!!" и ти ще запчнеш да псуваш!!!
Gez,saglasna sam,tova e grozna obida,ama kade ,kade mirudiika si zvuchi ,kato balsam za uhoto....
Da se radvam,che se razminah samo s "tlasta slaninka"...,che yavno si bil afektiran,mojelo e i neshto po-strashno da otnesa....