За или против социала отново

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
bateto

Мнение от bateto »

Ботзо за какво да съм ГЕРОЙ :? ,за това ,че съм бил 2 дни според теб в мизерията/бях 1 месец/ и съм се преместил на 800д. наем в центъра ли. :D
А,че съм лъжец ,лъжец съм питай и Емил,с това ли да се гордея :(
Гордея се само с две неща ,че 1,5 год. бях в мизерията и без ничия помощ успях да изплувам и с личния си опит помогнах на една дузина хора да си вземат хляба в ръцете и в момента да изкарват пари за които ти можеш само да сънуваш.
Ти му мисли как да излезеш от мизерията и какви хапчета да пиеш.
Botzo

Мнение от Botzo »

bateto написа:....помогнах на една дузина хора да си вземат хляба в ръцете и в момента да изкарват пари.....
Kolko im vze?
Batka prestani ........... GEROI si det oni izluga 4e si zivial 2 dni a se okazaga godini. I 4e produlzawa6 da luze6 pak si GEROI, samo 4e ve4e si ni iasen.
Pove4e niama da ti otgovoariam.
Vurni se i dobre pro4eti tsitata s tova koeto e napisal za teb EMIL. Bi triabvalo da te e sram da govori6 slet takiva ne6ta.
bateto

Мнение от bateto »

Ботзо професионални тайни не издавам ,тарифата ми е поверителна информация ,но с теб като мой човек можем да започнем с 500 дол. като капаро.Признавам си излъгах,не 2 дни а вече 3,5 год. живея в мизерията ,ако сравня стандарта който съм имал преди със настоящия ми.
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Бате има лесно, един съвет, нямам намерение да те дразня.
ВЪРНИ СЕ КЪМ ПРЕДИШНИЯ ТИ ЖИВОТ, щом като си бил по-добре преди!
wast

Мнение от wast »

Sociala e dobra alternativa ako zakasa6, no e i dobro prispivatelno, ot koeto moje i da ne se sabudi6.
bateto

Мнение от bateto »

Тути казвал съм го и преди ,ако ми съберте пари за билет се връщам.
Botzo

Мнение от Botzo »

bateto написа:Тути казвал съм го и преди ,ако ми съберте пари за билет се връщам.
Kakvo stana s 4000-te na den dragi mi GEROE? Te mai bili 40.
haha
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Бате, аз не съм ти събирал багажа за да идваш насам, така, че за какви пари говориш, да ти давам, че да се връщаш.
Имаш две ръце, имаш глава на ръменете си, хвани се и работи, и си изкарай парите за да си идеш обратно.
Аз с тия моите две ръце си върнах парите, които дължах на хора, които ми дадоха пари за да стигна до тук. И с главата на ръменете си и с моите си две ръца, работя за себе си, и една стотинка от никой, а ти си тръгнал пари да събираш за да се върнеш в БГ. Твой проблем брат. Да си мислил преди.
bateto

Мнение от bateto »

Явно и ти няма да ми помогнеш ,а аз толкова разчитах на теб. :(
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Botzo написа:... i vednaga si se iznesal v tsentura na 800$ naem ....
Брех, какви са тези наеми в центъра на Монреал? То тва друга Канада бре, мухахахаха :lol: :lol:
Аз като забутан емигрант от първия ден започнах с наем $850, без работа, без социал... :lol: :beer: :beer: :beer:
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Tutankamon написа:Бате, аз не съм ти събирал багажа за да идваш насам, така, че за какви пари говориш, да ти давам, че да се връщаш.
Имаш две ръце, имаш глава на ръменете си, хвани се и работи, и си изкарай парите за да си идеш обратно.
Аз с тия моите две ръце си върнах парите, които дължах на хора, които ми дадоха пари за да стигна до тук. И с главата на ръменете си и с моите си две ръца, работя за себе си, и една стотинка от никой, а ти си тръгнал пари да събираш за да се върнеш в БГ. Твой проблем брат. Да си мислил преди.

Стига с тия ръмене бе човек.
Аватар
Mark

Re: За или против социала отново

Мнение от Mark »

bateto написа: Моля помогнете им със съвети като изразите вашето мнение по този сериозен въпрос.
ZA Sociala, estestweno. :"))
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

Tutankamon написа:Бате има лесно, един съвет, нямам намерение да те дразня.
АБЕ Тунки,не знаеш ли,всички сме били министри и милионери в БГ,преди да дойдем тук.И аз милионите тъй си ги подмятах...... :lol: :lol: :lol: Като се набереш на клавиатурата е много лесно,пиши,лъжи,колкото ти душа сака.Но не виждам един от дебелите вратове и белите якички от Бг да е имигрирал :idea: Аащо ли?или може би тук се крият такива кредитни милионери,и си пишат с мен,обикновенния имигрант глупости?
Може би това е "тайфуни с нежни имена".?Снежи сигурно е някой кредитен милионер,Дарклейди(моята любима)може да е онази дама с милионите,дето сега е в ЮАР,кои какво знае?????
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Tutankamon написа:Бате има лесно, един съвет, нямам намерение да те дразня.
Селянчетата със закърпените чорапки.
Пък как се и събраха заедно?
Батка,хич да не ти пука!
Подкрепям те изцяло!
Док............
TROUBLEMAKER
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

goliama mechka написа:........Дарклейди(моята любима)може да е онази дама с милионите,дето сега е в ЮАР,кои какво знае?????
Никой нищо не може да знае ... със сигурност, Мечо! :wink:
Невъзможното е предизвикателство!
Заключено