Още един въпрос относно датите за интервютата

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Gerry

Още един въпрос относно датите за интервютата

Мнение от Gerry »

Всъщност, скъпи приятели в начинанието, наречено "Канада", иска ми се да разбера кога са изпратени документите на тези от вас, които са поканени на интервюта през декември 2004 година? Предварително благодаря за вниманието!
Аватар
Bimba

Мнение от Bimba »

Привет!!! Ние ги пуснахме средата на септември. :)
Gerry

Мнение от Gerry »

А това дали означава, че аз имам някакъв проблем? Защото аз изпратих документита през втората половина на август, отговориха ми, че ще ме поканят на интервю до края на 2004 година, но не го направиха. След като им изпратих мейл със запитване - отговориха ми, че вероятно ще ми обърнат внимание при следващата си мисия в София - някъде към април!!! :(
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Gerry,
забележи, че Bimba е с втори опит...,а на теб доколкото знам не са ти искали още документи или потвърждения за нещо... 8)
Изображение
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Не разбра ли че не си отхвърлена всичко е наред!!!
Аз подадох Март а на интервю бях Октомври значи 7 месеца!

Късмет ако ги беше пуснала 20 тина дни по-рано щеше да си минала вече. Паднала си се точно след обработени документи за интервю и сесията е била запълнена кофти! Чакаш и това е
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

:lol: :lol: :lol: Kpetrov, Kpetrov...
На хората им пари под д..тата, пък ти се бъзикаш...
Лесно е като си минал... :beer2:
Изображение
Аватар
Mi-na
Обратна връзка:

Мнение от Mi-na »

Това, което казва Кпетров не е шега, наистина подадохме документите през март, а интервюто ни беше средата на октомври.
Наша позната изпрати документите си края на май или началото на юни, не съм съвсем сигурна, а датата за интервю беше 3 дни след нашата. Въпрос на късмет. Не се притеснявайте излишно, може и да е за добро. Късмет и по-малко нерви,ще ви триабват на по-късен етап.
Заключено