Още един въпрос относно датите за интервютата
Още един въпрос относно датите за интервютата
Всъщност, скъпи приятели в начинанието, наречено "Канада", иска ми се да разбера кога са изпратени документите на тези от вас, които са поканени на интервюта през декември 2004 година? Предварително благодаря за вниманието!
А това дали означава, че аз имам някакъв проблем? Защото аз изпратих документита през втората половина на август, отговориха ми, че ще ме поканят на интервю до края на 2004 година, но не го направиха. След като им изпратих мейл със запитване - отговориха ми, че вероятно ще ми обърнат внимание при следващата си мисия в София - някъде към април!!! 

Това, което казва Кпетров не е шега, наистина подадохме документите през март, а интервюто ни беше средата на октомври.
Наша позната изпрати документите си края на май или началото на юни, не съм съвсем сигурна, а датата за интервю беше 3 дни след нашата. Въпрос на късмет. Не се притеснявайте излишно, може и да е за добро. Късмет и по-малко нерви,ще ви триабват на по-късен етап.
Наша позната изпрати документите си края на май или началото на юни, не съм съвсем сигурна, а датата за интервю беше 3 дни след нашата. Въпрос на късмет. Не се притеснявайте излишно, може и да е за добро. Късмет и по-малко нерви,ще ви триабват на по-късен етап.