Vapros za taksata za Bukuresht
Vapros za taksata za Bukuresht
Zdraveite na vsichki!
Dnes hodin v Unionbank da platia taksata za Bukuresht i kato popitah kakvo da napisha za 'Osnovanie za vnasiane' ne znaeha tochno.Kazaha mi da pisha 'Principal aplicant, spouse'. Chetoh vav foruma,che triabva da se pishe za obrazuvane na dosie.
Niakoi moje li da me posavetva kakvo se pishe tochno ili e po-dobre da otida do ul.Damian Gruev?
Blagodaria predvaritelno!
Uspeh i kasmet na vsichki!
Dnes hodin v Unionbank da platia taksata za Bukuresht i kato popitah kakvo da napisha za 'Osnovanie za vnasiane' ne znaeha tochno.Kazaha mi da pisha 'Principal aplicant, spouse'. Chetoh vav foruma,che triabva da se pishe za obrazuvane na dosie.
Niakoi moje li da me posavetva kakvo se pishe tochno ili e po-dobre da otida do ul.Damian Gruev?
Blagodaria predvaritelno!
Uspeh i kasmet na vsichki!
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
На нашата бележка пише:
PERMANENT RESIDENT APPLICATION - PRINCIPAL APPLICANT
А на другата бележка за таксата за пребиваване пише:
RIGHT OF PERMANENT RESIDENT FEE - RPRF - PRINCIPAL APPLICANT
А съответно на гърба се пише същото, но вместо PRINCIPAL APPLICANT се пише SPOUSE (като над него пише името на съпругата ти)
PERMANENT RESIDENT APPLICATION - PRINCIPAL APPLICANT
А на другата бележка за таксата за пребиваване пише:
RIGHT OF PERMANENT RESIDENT FEE - RPRF - PRINCIPAL APPLICANT
А съответно на гърба се пише същото, но вместо PRINCIPAL APPLICANT се пише SPOUSE (като над него пише името на съпругата ти)
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Ами ние първата такса я платихме като пращахме документите за Букурещ, а втората я платихме когато получихме писмото за визата. Първата такса се казва "такса за обработка на документите", а втората "такса за пребиваване". Ако се плащат наведнъж не знам какво се пише. Аз съм ти написала какво трябва да пише, в случай че плащаш на 2 пъти. Дано сме се разбрали, че малко объркано стана 

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Точно така qqqq. Отговорих ти и в другата тема, но и тук ще ти отговоря. RPRF я платихме след като получихме писмото за визите и пратихме бележката заедно с паспортите (за всеки случай си направихме 1 копие на бележката). Това е
Късмет

Късмет