Vapros za taksata za Bukuresht

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Shy

Vapros za taksata za Bukuresht

Мнение от Shy »

Zdraveite na vsichki!
Dnes hodin v Unionbank da platia taksata za Bukuresht i kato popitah kakvo da napisha za 'Osnovanie za vnasiane' ne znaeha tochno.Kazaha mi da pisha 'Principal aplicant, spouse'. Chetoh vav foruma,che triabva da se pishe za obrazuvane na dosie.
Niakoi moje li da me posavetva kakvo se pishe tochno ili e po-dobre da otida do ul.Damian Gruev?
Blagodaria predvaritelno!
Uspeh i kasmet na vsichki!
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

На нашата бележка пише:
PERMANENT RESIDENT APPLICATION - PRINCIPAL APPLICANT

А на другата бележка за таксата за пребиваване пише:
RIGHT OF PERMANENT RESIDENT FEE - RPRF - PRINCIPAL APPLICANT

А съответно на гърба се пише същото, но вместо PRINCIPAL APPLICANT се пише SPOUSE (като над него пише името на съпругата ти)
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Shy

Мнение от Shy »

Blagodaria ti mnogo P4eli4ka za barzia i izcherpatelen otgovor.
Parvoto e za obrazuvane na dosieto, a vtoroto, ako plashtame i vizata li?
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Ами ние първата такса я платихме като пращахме документите за Букурещ, а втората я платихме когато получихме писмото за визата. Първата такса се казва "такса за обработка на документите", а втората "такса за пребиваване". Ако се плащат наведнъж не знам какво се пише. Аз съм ти написала какво трябва да пише, в случай че плащаш на 2 пъти. Дано сме се разбрали, че малко объркано стана :roll:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Shy

Мнение от Shy »

Blagodaria mnogo! Sega mi se iziasni!
:D
gergana

Мнение от gergana »

A ima li niakakva promiana v taksite?
qqqq

Мнение от qqqq »

p4eli4ka, dokolkoto razbrah RPRF ste paltili sled kato ste polu4ili pismoto za pasportite, taka li e? belejkata za vnesenia RPRF s pasportite li ja pratihte?
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Точно така qqqq. Отговорих ти и в другата тема, но и тук ще ти отговоря. RPRF я платихме след като получихме писмото за визите и пратихме бележката заедно с паспортите (за всеки случай си направихме 1 копие на бележката). Това е :D
Късмет :wink:
qqqq

Мнение от qqqq »

da ti blagodaria pak za otgovora:)))
Заключено