Zdraveite na vsichki!
Minahme uspeshno interviewto minalata sedmitza i sega podgotviame sledvashtite dokumenti za Bukuresht.Imam dva vaprosa i shte sam mnogo blagodarna, ako niakoi moje da mi pomogne.Kakva e taksata i kam koia smetka triabva da se prevedat parichkite?Ne znam sashto dali vsichki dokumenti se popalvat i ot men i ot sapruga mi.
Blagodaria vi predvaritelno!
Sled interviewto
taksi
Zdravei, taksite se plastat v Union Bank, samo kazvas,4e si za zavezdane na dosie v kanadskoto posolstvo v Bukurest, nosis si parite i dokument za samoli4nost. Te ti popalvat edna sinia belezka za sumata, koiato si vnesal( za vazrastni za razglezdane na dokumentite e po 400 Usd na 4ovek plus po 2 dolara prevodna taksa za vseki kandidat. Originalnata sinia belezka ia prastas zaedno s dokumentite v Bukurest. Ako izkas da platis nakup i taksata za vizi, mai bese po oste 750USD na vazrasten. Ne sam sigurna za vtorata suma, zastoto moze da se prati i 4ak za izdavane na vizi. Mai pove4eto kato nas prastat parvata taksa za obrabotka- t.e. po 400USD za vazrasten
Pozdravi i uspex!MaryJoe
Pozdravi i uspex!MaryJoe
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Таксата за обработка на документите е по 400 USD за възрастен и по 110 USD за дете. Таксата е 2 USD за цялата кандидатура, а не за всеки член от семейството по 2 USD. Другата такса е по 715 USD за възрастен. За децата е безплатно.
За документите: На всеки документ си пише най-отгоре от кого трябва да се попълни.
Shy, пращам ти ЛС
За документите: На всеки документ си пише най-отгоре от кого трябва да се попълни.
Shy, пращам ти ЛС

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites