Sled interviewto

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Shy

Sled interviewto

Мнение от Shy »

Zdraveite na vsichki!
Minahme uspeshno interviewto minalata sedmitza i sega podgotviame sledvashtite dokumenti za Bukuresht.Imam dva vaprosa i shte sam mnogo blagodarna, ako niakoi moje da mi pomogne.Kakva e taksata i kam koia smetka triabva da se prevedat parichkite?Ne znam sashto dali vsichki dokumenti se popalvat i ot men i ot sapruga mi.
Blagodaria vi predvaritelno!
maryjoe

taksi

Мнение от maryjoe »

Zdravei, taksite se plastat v Union Bank, samo kazvas,4e si za zavezdane na dosie v kanadskoto posolstvo v Bukurest, nosis si parite i dokument za samoli4nost. Te ti popalvat edna sinia belezka za sumata, koiato si vnesal( za vazrastni za razglezdane na dokumentite e po 400 Usd na 4ovek plus po 2 dolara prevodna taksa za vseki kandidat. Originalnata sinia belezka ia prastas zaedno s dokumentite v Bukurest. Ako izkas da platis nakup i taksata za vizi, mai bese po oste 750USD na vazrasten. Ne sam sigurna za vtorata suma, zastoto moze da se prati i 4ak za izdavane na vizi. Mai pove4eto kato nas prastat parvata taksa za obrabotka- t.e. po 400USD za vazrasten
Pozdravi i uspex!MaryJoe
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Таксата за обработка на документите е по 400 USD за възрастен и по 110 USD за дете. Таксата е 2 USD за цялата кандидатура, а не за всеки член от семейството по 2 USD. Другата такса е по 715 USD за възрастен. За децата е безплатно.
За документите: На всеки документ си пише най-отгоре от кого трябва да се попълни.

Shy, пращам ти ЛС 8)
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Заключено