Един много емоционален въпрос!!!
Един много емоционален въпрос!!!
Оказва се, че за документи, изпратени през август, са назначили интервю през декември. Това доста ме обезпокои. Притеснявам се, че някой ми е задигнал писмото от пощенската кутия. Ако , пази Боже, се е случило нещо такова, има ли друг начин да разбера дали ми е назначена дата за интервю?
Gerry написа:
Значи се оказва, че за документи, изпратени през август, са назначили интервю през декември. Това доста ме обезпокои. Притеснявам се, че някой ми е задигнал писмото от пощенската кутия. Ако , пази Боже, се е случило нещо такова, има ли друг начин да разбера дали ми е назначена дата за интервю?
Пиши, или се обади до Виена. Най-много да ти се поскарат, ама поне ще се успокоиш.
Проблема е, че ако се е изгубило писмото и ти в триседмичен срок не потвърдиш явяването си на интервюто те считат за отказал се.
Чувал съм, че в такива случаи те самите звънят по телефона, за да проверят какво става, но доколко това е истина и може да се разчита не знам.
Значи се оказва, че за документи, изпратени през август, са назначили интервю през декември. Това доста ме обезпокои. Притеснявам се, че някой ми е задигнал писмото от пощенската кутия. Ако , пази Боже, се е случило нещо такова, има ли друг начин да разбера дали ми е назначена дата за интервю?
Пиши, или се обади до Виена. Най-много да ти се поскарат, ама поне ще се успокоиш.
Проблема е, че ако се е изгубило писмото и ти в триседмичен срок не потвърдиш явяването си на интервюто те считат за отказал се.
Чувал съм, че в такива случаи те самите звънят по телефона, за да проверят какво става, но доколко това е истина и може да се разчита не знам.
- yaiuat
- Обратна връзка:
Re: Един много емоционален въпрос!!!
Може и самата поща да ти го е изгубила. Не е тайна че там се "бута" яко. Някъде бях чел че за последните 10-на години у нас имало 600 хил. жалби от хора за загубени и изчезнали писма.Gerry написа:Оказва се, че за документи, изпратени през август, са назначили интервю през декември. Това доста ме обезпокои. Притеснявам се, че някой ми е задигнал писмото от пощенската кутия. Ако , пази Боже, се е случило нещо такова, има ли друг начин да разбера дали ми е назначена дата за интервю?
Приятели,това и нас много ни безпокои!!!!!Ние ги пратихме юни,допълнителен документ -септември,а имаме само обратана разписка!
Да ли не е време да им се обадим по телефона в Виена???
Да ли не е време да им се обадим по телефона в Виена???

"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Истина е. На наши приятели (здрасти BydiAries написа:Чувал съм, че в такива случаи те самите звънят по телефона, за да проверят какво става, но доколко това е истина и може да се разчита не знам.

Късмет

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

Gerri, за теб- мисля,че още няма нужда да се безпокоиш. И ние сме така и пребъркваме пощата непрекъснато. От това, което чета, излиза , че много малко от подалите документи през август / и то през първите десетина дни/ са получили дати.
За Suny, обаче не знам! Май наистина е по-добре да се обадите... :nenam: Наши познати, които изпращаха допълнителен документ като вас, няколко дена след пристигането на документа там им се обадиха /с писмо/ и им дадоха дата. Така, че не пречи да изпратите едно учтиво запитване с опасението си, че отговорът им може да се е загубил. Ако не друго поне ще спите по-спокойно!! :sleep:
За Suny, обаче не знам! Май наистина е по-добре да се обадите... :nenam: Наши познати, които изпращаха допълнителен документ като вас, няколко дена след пристигането на документа там им се обадиха /с писмо/ и им дадоха дата. Така, че не пречи да изпратите едно учтиво запитване с опасението си, че отговорът им може да се е загубил. Ако не друго поне ще спите по-спокойно!! :sleep:

Не им се вързвай толкова! :thinkerg: Представяш ли си ако всички ги атакуваме с проблемите си?!? Ми то няма да им стигне време да ни обработят документите... Приеми, че е предпазна мярка от излищно нахалстване. Не мисля, че ще ти забавят документите! Ама какъв по-добър начин да измислят да си траем! Освен това, нашата учителка по френски има други ученици, които са се обаждали да проверят. Веднага са им отговорили и не са им забавили документите. Не знам винаги ли е така ,обаче! 

-
не се тревожи!
По-принцип е рано да се тревожиш-не са минали 3 месеца от датата на получаване на документите, а и след това за дата за интервю има още 2- 3 месеца.Лично на мен ми се обадиха по телефона и ми пратиха по факса поканата за след 2 м.После я получих още веднъж по пощата и пак пратих потвърждение по факса.
История първи док. 26,05,2004
Покана 23,08,2004
Интервю 25,10,2004
Успех
История първи док. 26,05,2004
Покана 23,08,2004
Интервю 25,10,2004
Успех
Sardechni pozdravi! Dilyana
-
- Обратна връзка:
Здравейте,
аз също съм подала документи през август - пуснати на 16.8 с DHL и също имам отговор получен в София на 25.08 да чакам дата до края на годината и да не ги безпокоя. Ако има някои получил дата за интервю с подадни документи след средата на август нека се обади.. Аз лично смятам да изчакам до нова година ( колкото изнервящо да е това) и след това да ги безпокоя.. не знам .. Ако се обадите до Виена - все пак пишете какво са ви отговорили.. Преди няколко дни във форума писаха че си имат годишен лимит за издаване на сертификати за селекция... така че и в това може да е причината ...
аз също съм подала документи през август - пуснати на 16.8 с DHL и също имам отговор получен в София на 25.08 да чакам дата до края на годината и да не ги безпокоя. Ако има някои получил дата за интервю с подадни документи след средата на август нека се обади.. Аз лично смятам да изчакам до нова година ( колкото изнервящо да е това) и след това да ги безпокоя.. не знам .. Ако се обадите до Виена - все пак пишете какво са ви отговорили.. Преди няколко дни във форума писаха че си имат годишен лимит за издаване на сертификати за селекция... така че и в това може да е причината ...
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854