Един много емоционален въпрос!!!
Един много емоционален въпрос!!!
Оказва се, че за документи, изпратени през август, са назначили интервю през декември. Това доста ме обезпокои. Притеснявам се, че някой ми е задигнал писмото от пощенската кутия. Ако , пази Боже, се е случило нещо такова, има ли друг начин да разбера дали ми е назначена дата за интервю?
Gerry написа:
Значи се оказва, че за документи, изпратени през август, са назначили интервю през декември. Това доста ме обезпокои. Притеснявам се, че някой ми е задигнал писмото от пощенската кутия. Ако , пази Боже, се е случило нещо такова, има ли друг начин да разбера дали ми е назначена дата за интервю?
Пиши, или се обади до Виена. Най-много да ти се поскарат, ама поне ще се успокоиш.
Проблема е, че ако се е изгубило писмото и ти в триседмичен срок не потвърдиш явяването си на интервюто те считат за отказал се.
Чувал съм, че в такива случаи те самите звънят по телефона, за да проверят какво става, но доколко това е истина и може да се разчита не знам.
Значи се оказва, че за документи, изпратени през август, са назначили интервю през декември. Това доста ме обезпокои. Притеснявам се, че някой ми е задигнал писмото от пощенската кутия. Ако , пази Боже, се е случило нещо такова, има ли друг начин да разбера дали ми е назначена дата за интервю?
Пиши, или се обади до Виена. Най-много да ти се поскарат, ама поне ще се успокоиш.
Проблема е, че ако се е изгубило писмото и ти в триседмичен срок не потвърдиш явяването си на интервюто те считат за отказал се.
Чувал съм, че в такива случаи те самите звънят по телефона, за да проверят какво става, но доколко това е истина и може да се разчита не знам.
- yaiuat
- Обратна връзка:
Re: Един много емоционален въпрос!!!
Може и самата поща да ти го е изгубила. Не е тайна че там се "бута" яко. Някъде бях чел че за последните 10-на години у нас имало 600 хил. жалби от хора за загубени и изчезнали писма.Gerry написа:Оказва се, че за документи, изпратени през август, са назначили интервю през декември. Това доста ме обезпокои. Притеснявам се, че някой ми е задигнал писмото от пощенската кутия. Ако , пази Боже, се е случило нещо такова, има ли друг начин да разбера дали ми е назначена дата за интервю?
Приятели,това и нас много ни безпокои!!!!!Ние ги пратихме юни,допълнителен документ -септември,а имаме само обратана разписка!
Да ли не е време да им се обадим по телефона в Виена???
Да ли не е време да им се обадим по телефона в Виена???
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Истина е. На наши приятели (здрасти BydiAries написа:Чувал съм, че в такива случаи те самите звънят по телефона, за да проверят какво става, но доколко това е истина и може да се разчита не знам.
да ги питат защо не са потвърдили. Пратили им по факс поканата и те (нашите приятели) веднага пратили по факс потвърждение. Това е. Ама дали на всички звънят, това не знам 
Късмет
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

Gerri, за теб- мисля,че още няма нужда да се безпокоиш. И ние сме така и пребъркваме пощата непрекъснато. От това, което чета, излиза , че много малко от подалите документи през август / и то през първите десетина дни/ са получили дати.
За Suny, обаче не знам! Май наистина е по-добре да се обадите... :nenam: Наши познати, които изпращаха допълнителен документ като вас, няколко дена след пристигането на документа там им се обадиха /с писмо/ и им дадоха дата. Така, че не пречи да изпратите едно учтиво запитване с опасението си, че отговорът им може да се е загубил. Ако не друго поне ще спите по-спокойно!! :sleep:
За Suny, обаче не знам! Май наистина е по-добре да се обадите... :nenam: Наши познати, които изпращаха допълнителен документ като вас, няколко дена след пристигането на документа там им се обадиха /с писмо/ и им дадоха дата. Така, че не пречи да изпратите едно учтиво запитване с опасението си, че отговорът им може да се е загубил. Ако не друго поне ще спите по-спокойно!! :sleep:
Не им се вързвай толкова! :thinkerg: Представяш ли си ако всички ги атакуваме с проблемите си?!? Ми то няма да им стигне време да ни обработят документите... Приеми, че е предпазна мярка от излищно нахалстване. Не мисля, че ще ти забавят документите! Ама какъв по-добър начин да измислят да си траем! Освен това, нашата учителка по френски има други ученици, които са се обаждали да проверят. Веднага са им отговорили и не са им забавили документите. Не знам винаги ли е така ,обаче! 
-
dvmaystorova
не се тревожи!
По-принцип е рано да се тревожиш-не са минали 3 месеца от датата на получаване на документите, а и след това за дата за интервю има още 2- 3 месеца.Лично на мен ми се обадиха по телефона и ми пратиха по факса поканата за след 2 м.После я получих още веднъж по пощата и пак пратих потвърждение по факса.
История първи док. 26,05,2004
Покана 23,08,2004
Интервю 25,10,2004
Успех
История първи док. 26,05,2004
Покана 23,08,2004
Интервю 25,10,2004
Успех
Sardechni pozdravi! Dilyana
-
ronni
- Обратна връзка:
Здравейте,
аз също съм подала документи през август - пуснати на 16.8 с DHL и също имам отговор получен в София на 25.08 да чакам дата до края на годината и да не ги безпокоя. Ако има някои получил дата за интервю с подадни документи след средата на август нека се обади.. Аз лично смятам да изчакам до нова година ( колкото изнервящо да е това) и след това да ги безпокоя.. не знам .. Ако се обадите до Виена - все пак пишете какво са ви отговорили.. Преди няколко дни във форума писаха че си имат годишен лимит за издаване на сертификати за селекция... така че и в това може да е причината ...
аз също съм подала документи през август - пуснати на 16.8 с DHL и също имам отговор получен в София на 25.08 да чакам дата до края на годината и да не ги безпокоя. Ако има някои получил дата за интервю с подадни документи след средата на август нека се обади.. Аз лично смятам да изчакам до нова година ( колкото изнервящо да е това) и след това да ги безпокоя.. не знам .. Ако се обадите до Виена - все пак пишете какво са ви отговорили.. Преди няколко дни във форума писаха че си имат годишен лимит за издаване на сертификати за селекция... така че и в това може да е причината ...
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854
-
sub0