Откриване на банкова сметка

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Botzo

Откриване на банкова сметка

Мнение от Botzo »

Или как стана при нас ...
По съвет на мой добри приятели отидох в TD Canada Trust защото била най-либерална и най-лесно ставало там. Да ама не. Сядаме с агента гледа ми документите и ми вика за какво ви е сметка тук.
Аз му отговарям че работя и ми трябва да за си депозирам чековете.
И тогава ми казва добре ама трябва да ми донесете нещо което идва на ваше име на посочения адрес.
Аз му казвам че всичко ни е включено в наема (което го пише и в BAIL-a) и затова няма какво да му донеса.
Тогава ми казва да си прокарам телефон и да му донеса фактурата. За него BAIL-a нямал стойност.
Аз взех да се ядосвам и го питам дали това ознаава че ако нямам телефон нямам право на банкова сметка и съответно ще трябва да остана без пари.
Тогава момъка ми отвърна че съжелява но такава била политиката на банката.
Тогава отигох в най-консервативната RBC Royal Bank кадето ми я дадоха на момента (т.е. дадоха ми временна с написани на ръка номера и и името ми)
sub0

Мнение от sub0 »

:roll: РБЦ голема грешка...ама ти ще го усетиш. БМО би било по-удачен избор.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

не знаеш ли че TD Canada Trust е банката на мизерниците и бачкаторите :idea:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
smurfieta

Мнение от smurfieta »

Защо RBC е голяма грешка?
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

И защо TD Canada Trust е банката на мизерниците ? Аре бе хора, като пускате некви мухи, поне обяснявайте кое-кво, а то така :roll:
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Всички банки са еднакви. По-важното е в кой клон ще си отвориш сметката, т.е. на какви служители ще попаднеш.
Alina

Мнение от Alina »

Абе Саше, и аз съм съгласна с теб, че най-добрата и стабилна банка е Chinese National Bank. :lol: :lol: :lol:

Кво да ти кажа - тая банка е навсякъде. Няма град на целия континент който да не гъмжи от Долар сторчетата.

А сега сериозно - ТD Canada Trust си е супер. Сори Боцка че така се е случило.
Но както писах в една друга тема - изкарах още една дебитна карта на годеника си(уж) и я пратих на мама. И тя от България си тегли с нея при курс 1.25 за долар, а мен ме чарджат само 3$ за 200лв изтеглени от там.
Alina
Аватар
Roza

Мнение от Roza »

Botzo,имал си късмет,че са ти отказали от TD Canada Trust .По мои наблюдения RBC има най-много клонове и банкомати в Монреал,което си е голямо удобство. Семейството ми ползва услугите на 4 банки по причина смяната на кваририте,но RBC са ми фаворити :king:
Всичко не само не е толкова просто, колкото изглежда, но и просто не е така.
Заключено