Миналата седмица във форума и на срещата в петък много хора казаха да пиша след интервюто. Ами, то май чакането беше най-дълго. Влязох в 10:10 (а бях от 10ч) и излязох в 11:05. Интервюираше една жена - Leslie-Stefanie Stoianov - която е много прекрасна: спокойна и усмихната. Питаше само по документите, по 1-2 въпроса на документ и тема. Нито за 1 нещо не се заяде, нито ми отговори уклончиво - на всичко търсеше логиката - и това беше. Най-важното е, че интервюто е изцяло на френски и преводачката хич не помага
Отпечата ми сертификата веднага щом се убеди, че всичко е наред и това беше. Мисля, че по-обичайна от тази процедура не съм срещала. Мисля, че аз най-много се съмнявах във френския си, но някак си неволята учи - като трябва да обясниш нещо, просто намираш начин
Успех на всички, на които им предстои интервю - ще видите, че всичко е много-много лесно

Освен това няма място за притеснение - те са ни направили всичко да е логично и самите документи ако са ОК, тогава всичко е ОК. Хайде, наздраве!!!