Мина и моето интервю - обещах да пиша

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Christina Haralanova

Мина и моето интервю - обещах да пиша

Мнение от Christina Haralanova »

Миналата седмица във форума и на срещата в петък много хора казаха да пиша след интервюто. Ами, то май чакането беше най-дълго. Влязох в 10:10 (а бях от 10ч) и излязох в 11:05. Интервюираше една жена - Leslie-Stefanie Stoianov - която е много прекрасна: спокойна и усмихната. Питаше само по документите, по 1-2 въпроса на документ и тема. Нито за 1 нещо не се заяде, нито ми отговори уклончиво - на всичко търсеше логиката - и това беше. Най-важното е, че интервюто е изцяло на френски и преводачката хич не помага :D

Отпечата ми сертификата веднага щом се убеди, че всичко е наред и това беше. Мисля, че по-обичайна от тази процедура не съм срещала. Мисля, че аз най-много се съмнявах във френския си, но някак си неволята учи - като трябва да обясниш нещо, просто намираш начин :wink:

Успех на всички, на които им предстои интервю - ще видите, че всичко е много-много лесно :D Освен това няма място за притеснение - те са ни направили всичко да е логично и самите документи ако са ОК, тогава всичко е ОК. Хайде, наздраве!!! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Spirit_WalKeR

аз най-много се съмнявах във френския си, но някак си неволя

Мнение от Spirit_WalKeR »

ako taka stavaha tiq raboti si4ki 6tqha da minavat za tova nedei da govori6 gluposti a taq typa smotana me drazni mnogo kakto i ti za tva STFU
Аватар
titi
Обратна връзка:

re

Мнение от titi »

Честито от нас!!!!!!
Успешна процедура оттук нататък!!!!!
Дай боже и за нас бързо да приключи чакането и да грабнем така желаните визи. :lol: :P :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
podpravka

Re: Мина и моето интервю - обещах да пиша

Мнение от podpravka »

Christina Haralanova написа:Миналата седмица във форума и на срещата в петък много хора казаха да пиша след интервюто. Ами, то май чакането беше най-дълго. Влязох в 10:10 (а бях от 10ч) и излязох в 11:05. Интервюираше една жена - Leslie-Stefanie Stoianov - която е много прекрасна: спокойна и усмихната. Питаше само по документите, по 1-2 въпроса на документ и тема. Нито за 1 нещо не се заяде, нито ми отговори уклончиво - на всичко търсеше логиката - и това беше. Най-важното е, че интервюто е изцяло на френски и преводачката хич не помага :D

Отпечата ми сертификата веднага щом се убеди, че всичко е наред и това беше. Мисля, че по-обичайна от тази процедура не съм срещала. Мисля, че аз най-много се съмнявах във френския си, но някак си неволята учи - като трябва да обясниш нещо, просто намираш начин :wink:

е защо не споделиш с нас и за паспорта на Matew или факта че в къщи си говориш със кебекуа на френски та е толкова лесно да се подготвиш и разни такива дребни подробностти, които правят победата много по-лесна :metro: :metro: :metro:
ако целта на този форум е да заблуждаваме другарчето на теб цза сега се присъжда ПЪРВА НАГРАДА

Успех на всички, на които им предстои интервю - ще видите, че всичко е много-много лесно :D Освен това няма място за притеснение - те са ни направили всичко да е логично и самите документи ако са ОК, тогава всичко е ОК. Хайде, наздраве!!! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Аватар
gerchev
Обратна връзка:

Мнение от gerchev »

Е вече можеш да си отдъхнеш от първото препятствие в БГ.
Успех и все такива радости да споделяш и нататък
Christina Haralanova

Хи-хи :D

Мнение от Christina Haralanova »

Е, това си беше само моето мнение. :? Аз може би сравнявах това интервю с изпит в икономическия, та ми направи впечатление, че не ми се заяждаха за неща, които си бяха истина :)

Мисля, че нищо друго не ми помогна освен спокойствието и това, че се опитвах да говоря на френски (факт е, че тя на няколко пъти не ме разбираше и аз повтарях на английски, но мисля, че опитите бяха оценени) :D

П.С. Забравих да кажа само, че по нейно мнение, родните дипломи за висше образование няма да важат много-много там. Питах я имам ли време да записвам магистърска степен, а тя ми каза, че по-добре да наблегна на френския, понеже магистърската няма да ми помогне особено.
Gesh

Мнение от Gesh »

cestito
uspeh po natatuk!
merci mnogo za informaciata za interviewto, ce kato gledah foruma bih si pomislil ce taia sedmica interviewta ne e imalo, a to toi se bil napulnil s voaioiri :lol: inace ne moga da si obiasnia ce nikoi ne pise, pri uslovie ce ima interviewta.
Аватар
Sven
Обратна връзка:

Мнение от Sven »

...da po4erpi6! :lol: :beer:
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Re: аз най-много се съмнявах във френския си, но някак си не

Мнение от IvHaydu »

Spirit_WalKeR написа:ako taka stavaha tiq raboti si4ki 6tqha da minavat za tova nedei da govori6 gluposti a taq typa smotana me drazni mnogo kakto i ti za tva STFU
Защо ли си мисля, че с горецитирания постинг Румяна Георгиева, майната от Пловдив, която се опитва да си събере ученици от Форума, защото явно е некадърна, има огромен шанс да спечели титлата "Мис тъпа пу*ка смотана на годината"?
Еййййй!!!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Честито на Christina Haralanova! :D
И успех по-нататък!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
miloto
Обратна връзка:

Мнение от miloto »

Честито и от мен, успех с медицинските и по-скоро да вземеш виза.

Късмет на всички, на които им предстои интервю. Горе главата!!!

:beer: :lol:
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Аватар
miloto
Обратна връзка:

Re: аз най-много се съмнявах във френския си, но някак си не

Мнение от miloto »

Spirit_WalKeR написа:ako taka stavaha tiq raboti si4ki 6tqha da minavat za tova nedei da govori6 gluposti a taq typa krasavica smotana me drazni mnogo kakto i ti za tva STFU smotaniako
И какво е това абсурдно изказване. Да не си мислиш, че можеш да впечатлиш някой с него. Момичето, в най-щастливият си ден писало, че минало интервю, а някой, който си милси, че светът се върти около него седнал и писал простотии.
Ужас, направо не мога да повярвам на очите си.
Не се учудвам, че някои хора не влизат във форума вече.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
podpravka

Мнение от podpravka »

Christina Haralanova написа:Миналата седмица във форума и на срещата в петък много хора казаха да пиша след интервюто. Ами, то май чакането беше най-дълго. Влязох в 10:10 (а бях от 10ч) и излязох в 11:05. Интервюираше една жена - Leslie-Stefanie Stoianov - която е много прекрасна: спокойна и усмихната. Питаше само по документите, по 1-2 въпроса на документ и тема. Нито за 1 нещо не се заяде, нито ми отговори уклончиво - на всичко търсеше логиката - и това беше. Най-важното е, че интервюто е изцяло на френски и преводачката хич не помага :D

е защо не споделиш с нас и за паспорта на Matew или факта че в къщи си говориш със кебекуа на френски та е толкова лесно да се подготвиш и разни такива дребни подробностти, които правят победата много по-лесна
ако целта на този форум е да заблуждаваме другарчето на теб цза сега се присъжда ПЪРВА НАГРАДА

Успех на всички, на които им предстои интервю - ще видите, че всичко е много-много лесно Освен това няма място за притеснение - те са ни направили всичко да е логично и самите документи ако са ОК, тогава всичко е ОК.
Godis

Мнение от Godis »

podpravka написа: е защо не споделиш с нас и за паспорта на Matew или факта че в къщи си говориш със кебекуа на френски та е толкова лесно да се подготвиш и разни такива дребни подробностти, които правят победата много по-лесна :metro: :metro: :metro:
Абе подправке, то бива изцепки, ама това вече е прекалено...твоето простотия ли е , завист ли е, не знам...при всички положения явно си от тези с които трябва да се внимава.
:evil:

Christina Haralanova, честито взимане на интервю, и да не се впечатляваш от такива образи като цитираният(цитираната). Всеки си има своите шансове и своите козове и очевидно ти твоите си ги използвала както трябва :lol:

PS. Леле-леле добре че някой още не ме е упрекнал че съм си взел интервюто щото знам френски !!!!!!!!
Аватар
Sven
Обратна връзка:

Мнение от Sven »

...abe hora, ia malko po-vedro. Momi4eto si vzelo intervuto, ostavete go da se poradva! 8)
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Заключено