legalizacia na 2-te documenti
legalizacia na 2-te documenti
Izviniavam se za glupavia vupros, sigurno mnogo chesto e diskutiran, no bih iskal da popitam dostatuchno li e da si dam docimentite samo za prevod na frenski v niakoia firma za prevodi. Ne e li nujna legalizacia ili notarialna zaverka. Oshte edin vupros - vsichki documenti li triabva da budat prevedeni na frenski. Ako niakoi znae dobra firma za prevodi na dokumenti za Kanada neka me oputi, az sum ot Sofia. Blagodaria Vi 

Въпросът наистина е дискутиран сто пъти-нещо повече-има даже единно мнение по въпроса.
Та значи-нека всички да знаят , че при подаване на втори документи е достатъчно САМО да бъдат преведени от заклет преводач на френски ИЛИ на английски-все едно на кой от двата езика.
НИКАКВИ ЛЕГАЛИЗАЦИИ И НОТАРИАЛНИ ЗАВЕРКИ!
Впрочем,ако имате излишни пари направете си и легализаци и нотариални заверки.Лично аз нямах пари за харчене и си изпратих копия от преведените документи.Като резултат получихме отговор след 2 седмици и покана за интервю след 2 месеца
За сведение в една фирма за легализации за една диплома ми поискаха около 70 лева
Та значи-нека всички да знаят , че при подаване на втори документи е достатъчно САМО да бъдат преведени от заклет преводач на френски ИЛИ на английски-все едно на кой от двата езика.
НИКАКВИ ЛЕГАЛИЗАЦИИ И НОТАРИАЛНИ ЗАВЕРКИ!
Впрочем,ако имате излишни пари направете си и легализаци и нотариални заверки.Лично аз нямах пари за харчене и си изпратих копия от преведените документи.Като резултат получихме отговор след 2 седмици и покана за интервю след 2 месеца

За сведение в една фирма за легализации за една диплома ми поискаха около 70 лева