Въпрос
Въпрос
Един познат хлапак пристига за три седмици в Монреал в началото на юли. Съботите и неделите ще му ги уплътним, но през седмицата ще ми е трудно да му намеря занимание. Имате ли идея, къде мога да му намеря нещо да поработи. Хем няма да виси в нета по цял ден, хем ще изкара някой $. Предпочитам да е с българи, поради ред причини. Нямам претенции, относно сумата на заплащане. На 17 години е и говори доста свободно английски.
Благодаря!
Благодаря!
- ablood
- Обратна връзка:
Re: Въпрос
Сподели някоя причина, че ми стана любопитно!dtodorova написа:Имате ли идея, къде мога да му намеря нещо да поработи. Хем няма да виси в нета по цял ден, хем ще изкара някой $. Предпочитам да е с българи, поради ред причини. Нямам претенции, относно сумата на заплащане. На 17 години е и говори доста свободно английски.
Иначе можеш да го пратиш при жена ми (desipet)
-
- optics
- Модератор
Извинете но това шега ли е ?
Тинейджър идва на гости на леля си, тя вместо да му осигури кефско прекарване му търси работа на черно, за да му затрие трите седмици в гърбене и в добавка младежът говорел свободно английски ама иска да си хортува със сънародници...
Тая история малко ми напомня на оная дето нашенеца имаше американски паспорт и ходеше да пита на българската митница дали ще го пуснат в Канада.
Е, не - хванаха ни за канарчета.
Тинейджър идва на гости на леля си, тя вместо да му осигури кефско прекарване му търси работа на черно, за да му затрие трите седмици в гърбене и в добавка младежът говорел свободно английски ама иска да си хортува със сънародници...

Тая история малко ми напомня на оная дето нашенеца имаше американски паспорт и ходеше да пита на българската митница дали ще го пуснат в Канада.
Е, не - хванаха ни за канарчета.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
-
Без документи мисля че в момента нищо не може да му намериш - нито на черно, нито на бяло.
Позната фразцузойка опита да си намери нещо на черно за 6 месеца, но е без канадски документи и я отрязаха отвсякъде. Сега си седи вкъщи и скучае
Пък и как ще тормозите момчето за 3 седмици само.
По добре му намерете свободно българче на неговите години да си обикалят заедно из града 
Позната фразцузойка опита да си намери нещо на черно за 6 месеца, но е без канадски документи и я отрязаха отвсякъде. Сега си седи вкъщи и скучае

Пък и как ще тормозите момчето за 3 седмици само.

Това не може да е вярно, защото французите в Квебек имат право да работят в продължение на една година без да имат канадски документи. При мен има в момента двама, дошли на туризъм и с "разузнавателна" цел, които са наети на контракт с френските им документи. Еле пък на черно ... такива французи, които не знаят дали ще се върнат или ще останат познавам много и се наемат на черно.kaka_dora_Luk4o написа:Без документи мисля че в момента нищо не може да му намериш - нито на черно, нито на бяло.
Позната фразцузойка опита да си намери нещо на черно за 6 месеца, но е без канадски документи и я отрязаха отвсякъде. Сега си седи вкъщи и скучае![]()
Пък и как ще тормозите момчето за 3 седмици само.По добре му намерете свободно българче на неговите години да си обикалят заедно из града
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Кака Дора, твоята позната французойка си седи вкъщи и скучае. Наш'то момче българче се очертава да седи вкъщи и скучае. Ако французойката не е в много напреднала възраст.......защо да не поскучаят заедно, пък може и на черно.kaka_dora_Luk4o написа:Без документи мисля че в момента нищо не може да му намериш - нито на черно, нито на бяло.
Позната фразцузойка опита да си намери нещо на черно за 6 месеца, но е без канадски документи и я отрязаха отвсякъде. Сега си седи вкъщи и скучае![]()
Пък и как ще тормозите момчето за 3 седмици само.По добре му намерете свободно българче на неговите години да си обикалят заедно из града

-