strategii za dobivane na Credit Card

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Nalex

strategii za dobivane na Credit Card

Мнение от Nalex »

Zdraveite :D
Molia spodelete taktiki i strategii za dobivane na Credit Card.
Ako si student?
Ako ne si?
Kakvo e kreditna istoria i ka da se sdobiem s neia?
Merci predvaritelno. :D
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Re: strategii za dobivane na Credit Card

Мнение от bgmontreal »

Nalex написа:Zdraveite :D
Molia spodelete taktiki i strategii za dobivane na Credit Card.
Ako si student?
Ako ne si?
Kakvo e kreditna istoria i ka da se sdobiem s neia?
Merci predvaritelno. :D
proveri na moia site:

www.dvk-canada.com/bg

tam imam specialen link za towa
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
bateto

Мнение от bateto »

strategiyata e hvashtash se i bachkash pone nyakolko meseca ,nali vseki se kalne che za tova idvame/te/,zabravete za tarikatshtinite ot Bg.,obache tukashnata DS vodi na otchet plyueshtite po rodinata si ,ta ne znam moge i da imash zatrudneniya dage i ako izpalnish po gornoto uslovie.
Nalex

Мнение от Nalex »

bateto написа:strategiyata e hvashtash se i bachkash pone nyakolko meseca ,nali vseki se kalne che za tova idvame/te/,zabravete za tarikatshtinite ot Bg.,obache tukashnata DS vodi na otchet plyueshtite po rodinata si ,ta ne znam moge i da imash zatrudneniya dage i ako izpalnish po gornoto uslovie.
Tolkova mnogo gluposti samo v dve-tri frazi.
survivor

Мнение от survivor »

Otidi v TD Canada Trust i poiskay secured credit. Ti stavash investitor i zalagash sumata, koyato te ti davat kato kredit. Ne moga obache da ti garantiram che shte podeistva i pri teb.
Nalex

La Carte GM

Мнение от Nalex »

Tova e dobra idea.Niakoi polzval li e La Carte GM?http://www.tdcanadatrust.com/francais/visatd/gm.jsp
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Отиваш например в CIBC или някоя друга банка, казваш им че ти трябва Виза за $500 и слагаш $500 депозит и си готов, след няколко месеца си поискваш обратно "залога" и после по-телефона си увеличаваш лимита на картата.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
Roza

Мнение от Roza »

На мен точно в CIBC миналия месец ми казаха,че депозираната сума от 500 $ остава "замразена" за две години.
Всичко не само не е толкова просто, колкото изглежда, но и просто не е така.
Аватар
Roza

Мнение от Roza »

bateto,за съжаление само бачкането не е достатъчно,за да те удостоят "с честта "да притежаваш кредитна карта.Ето да вземем за пример моя печален опит.Имам вече две години легален трудов стаж,лична банкова сметка,плащам си редовно всички фактури(пратих им ги за доказателство) и вече съм притежателка на трети отказ и то за най-обикновената Visa Classic.Казаха ми,че мога да си я получа срещу прословутия секюрити депозит от 500$ ,а аз им казах да си гледат работата.
Последно промяна от Roza на Чет Фев 26, 2004 6:38 pm, променено общо 2 пъти.
Всичко не само не е толкова просто, колкото изглежда, но и просто не е така.
Аватар
Roza

Мнение от Roza »

Потретването беше техническа грешка. :nenam:
Botzo

Мнение от Botzo »

Lub0 написа:Отиваш например в CIBC или някоя друга банка, казваш им че ти трябва Виза за $500 и слагаш $500 депозит и си готов, след няколко месеца си поискваш обратно "залога" и после по-телефона си увеличаваш лимита на картата.
Ми то тогава това е повече дебитна карта след като слагаш депозит който не можеш да надминаваш лкакто и да изтеглиш.
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

bateto,за съжаление само бачкането не е достатъчно,за да те удостоят "с честта "да притежаваш кредитна карта.Ето да вземем за пример моя печален опит.Имам вече две години легален трудов стаж,лична банкова сметка,плащам си редовно всички фактури(пратих им ги за доказателство) и вече съм притежателка на трети отказ и то за най-обикновената Visa Classic.Казаха ми,че мога да си я получа срещу прословутия секюрити депозит от 500$ ,а аз им казах да си гледат работата.
Нещо куца във цялата история в повечето случаи е достатъчно няколко месеца за да си изкараш такава. В Дежарден също вадят лесно, за CIBC съм чувал същите работи но не си задължена да си вадиш във същата банка или пък дори да е от банката (верно че е удобно но ... ), кофти е да е Мастер Карт заради лихвите затова опитай усърдно с Виза.
Botzo

Мнение от Botzo »

Ми още незнам как е там ама тук искат:
- адресна регистрациа различна от хотел или паньон
- платена фактира на твое име (телефон, газ, ток)
- минимум 6 месеца трудов стаж на договор
- заплата различна от основната
- справка за вноските за соцялна усигуровка
- справка за това дали някад не дължиш нещо
... и след всичко това може и да не ти издатат. Не са длъжни да обясняват мотивите си. А ако вече имаш една, остава само изискването за адресната регистрация и за платената фактура. Така успях да си направя 3 карти ВИЗА от 3 банки. Но вече имах една повече от 3 години.
Знам че на север ги дават картите по лесно, но за кредитна според мен лгично е виаги да имаш работа.
bateto

Мнение от bateto »

A Roza ,ne si samo ti i az taka ot godina i neshto rabotya legalno,no chesto sam si smenyal rabotata i kato teb imam samo otkazi i ne mi davat karta,coaplikant sam na gena mi ,na neya i dadoha parvata s dva cheka po 200d. i to oshte predi godina i sega ima 4,5 karti na neyno ime.Interesno ,che veche imam dva uchen. zaema edin za 8000d. i edin za 2000d. i ediniyat zapochnah da go plashtam ,a drugiyat sled 3mes. tryabva da zapochna ,no kato mi otvoryat dosieto pishe -nenadegden ,i nyamam kreditna istoriya spored tyah vapreki ,che imam zaemi.drugo interesno e ,che v kraya na minalata godina mi dadoha 10000d. zaem za kola ,uslovieto beshe da si namerya garanr ,taka do tuk mi se sabirat 22000d. kredit ,no kredit karta ne mi davat i tochka.I az kato teb sam im dal svobodno na vsichki banki ,kato pochnat da mi obyasnyavat glupost ot roda da ostavya depozit ,dage na edni im kazah ,che sam saglasen ,no moga da im go ostavya na 23% lihva stoto v venite mi teche evreyska krav ,a nyakoi direktno gi napsuvah na balgarski.Tova e pologenieto v taya izmislena dargava ,ochakvam momenta da im se yavya s 8000 monthly chek ,koeto ste e skoro i da si napravya kefa da go udarya na cheloto na nyakoya tapa slugitelka .
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

Eto i malko ot moq opit. Da ba4ka6 na bqlo ne vagi za kreditnata karta, trqbva ti stag 1 g, nai-lesno e kogato si student, pove4eto banki immat takava programa za stud cr karti s limit 500$, (nqqkoi davat i 1000).
To4no tava e nai-golqmata dalavera s cofito - hem si student hem ina6 dohodi - v pove4eto slu4ai davat cr karta pri tezi usloviq, no sam 4ul i 2-3 na koito sa im otkazvali

p.s. Security card e nai-sve6tennata glupost, koqto moge da ti doide na akala, takiva si pravqt refuge-tata samo. Hei tuk da ne e US be, ti si ima6 docs, vsi4ko ti e nared, taka 4e ne se zanimavai sas tazi tapotiq!
Заключено