Molia spodelete taktiki i strategii za dobivane na Credit Card.
Ako si student?
Ako ne si?
Kakvo e kreditna istoria i ka da se sdobiem s neia?
Merci predvaritelno.

proveri na moia site:Nalex написа:Zdraveite![]()
Molia spodelete taktiki i strategii za dobivane na Credit Card.
Ako si student?
Ako ne si?
Kakvo e kreditna istoria i ka da se sdobiem s neia?
Merci predvaritelno.
Tolkova mnogo gluposti samo v dve-tri frazi.bateto написа:strategiyata e hvashtash se i bachkash pone nyakolko meseca ,nali vseki se kalne che za tova idvame/te/,zabravete za tarikatshtinite ot Bg.,obache tukashnata DS vodi na otchet plyueshtite po rodinata si ,ta ne znam moge i da imash zatrudneniya dage i ako izpalnish po gornoto uslovie.
Ми то тогава това е повече дебитна карта след като слагаш депозит който не можеш да надминаваш лкакто и да изтеглиш.Lub0 написа:Отиваш например в CIBC или някоя друга банка, казваш им че ти трябва Виза за $500 и слагаш $500 депозит и си готов, след няколко месеца си поискваш обратно "залога" и после по-телефона си увеличаваш лимита на картата.
Нещо куца във цялата история в повечето случаи е достатъчно няколко месеца за да си изкараш такава. В Дежарден също вадят лесно, за CIBC съм чувал същите работи но не си задължена да си вадиш във същата банка или пък дори да е от банката (верно че е удобно но ... ), кофти е да е Мастер Карт заради лихвите затова опитай усърдно с Виза.bateto,за съжаление само бачкането не е достатъчно,за да те удостоят "с честта "да притежаваш кредитна карта.Ето да вземем за пример моя печален опит.Имам вече две години легален трудов стаж,лична банкова сметка,плащам си редовно всички фактури(пратих им ги за доказателство) и вече съм притежателка на трети отказ и то за най-обикновената Visa Classic.Казаха ми,че мога да си я получа срещу прословутия секюрити депозит от 500$ ,а аз им казах да си гледат работата.