zdrawejte,
kato glegam kak se razrasna temata za kanadskoto zdraweopazwane,bih iskal da popitam:
1.Poznawate li niakoi bulg.lekar prirawnil w quebec prez poslednite 5 godini?
2.Kakwa e procedurata po prirawniawaneto?kakwi sa izpitite?
3.Sled priarawniawaneto ima li problem da se raboti w goliam grad ili triabwa da se xodi na sever po selata?
Prirawniawane na medicinska diploma
Със същия успех можеш да попиташ "Познавате ли някой ударил милиона от тотото?"Poznawate li niakoi bulg.lekar prirawnil w quebec prez poslednite 5 godini?

Познавам такива,които са се върнали в България...Такива предполагам не те интересуват?
Лаура твърди,че практикува.Може пък тя да те ориентира по-добре...
Лаура не практикува.
Лаура бе в Монреал като университетски кадър (при което не е необходимо да приравняваш диплома) и по този начин работи в продължение на 4 години в университетска болница, афилиирана към Унивеврситета на Монреал, занимавайки се основно с научна работа.
От няколко месеца се "преквалифицирах" в "майка" и сега имам други приоритети (и повече време за писане в Интернет).
Имам по-подробна информация за лицензиране в Онтарио, ако искаш, пусни ми бележка.
Лаура

От няколко месеца се "преквалифицирах" в "майка" и сега имам други приоритети (и повече време за писане в Интернет).
Имам по-подробна информация за лицензиране в Онтарио, ако искаш, пусни ми бележка.
Лаура