Prirawniawane na medicinska diploma

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
vicsan
Обратна връзка:

Prirawniawane na medicinska diploma

Мнение от vicsan »

zdrawejte,
kato glegam kak se razrasna temata za kanadskoto zdraweopazwane,bih iskal da popitam:
1.Poznawate li niakoi bulg.lekar prirawnil w quebec prez poslednite 5 godini?
2.Kakwa e procedurata po prirawniawaneto?kakwi sa izpitite?
3.Sled priarawniawaneto ima li problem da se raboti w goliam grad ili triabwa da se xodi na sever po selata?
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

nishto ne mojesh da priravnish. uchish nanovo ot A,B :cry:
Joy

Мнение от Joy »

Poznawate li niakoi bulg.lekar prirawnil w quebec prez poslednite 5 godini?
Със същия успех можеш да попиташ "Познавате ли някой ударил милиона от тотото?" :D

Познавам такива,които са се върнали в България...Такива предполагам не те интересуват?

Лаура твърди,че практикува.Може пък тя да те ориентира по-добре...
laura

Мнение от laura »

Лаура не практикува. :lol: Лаура бе в Монреал като университетски кадър (при което не е необходимо да приравняваш диплома) и по този начин работи в продължение на 4 години в университетска болница, афилиирана към Унивеврситета на Монреал, занимавайки се основно с научна работа.
От няколко месеца се "преквалифицирах" в "майка" и сега имам други приоритети (и повече време за писане в Интернет).
Имам по-подробна информация за лицензиране в Онтарио, ако искаш, пусни ми бележка.
Лаура
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Адски трудно,трябва да се бориш с нокти и зъби за място.За 50 работни места има 5000 кандидата.
Ученето започваш от А до Я както казаха по-горе.Изпитите се плащат,учебниците са цифра,но има втора ръка по-евтини.
Имаше една такава тема във форума на Федерална Канада,потърси я,ако искаш :wink:
Заключено