Zdraveite,hora!
blagodaria vi za savetite ot vchera. Sled entusiazma, dnes mi se svi sarchitzeto. Kazhete, moooolia, HUUUBAVO LI VI E v tozi mechtan ot 17mesetza Quebec??? Che ste doidem i nie oshte trima prez mai? Izvinete me za tapia vapros, ama nali znaete tapia princip - mnogo iskam neshto, obache kato go postigna........... .abe se taia, niama vrashtane, pak i ne iskam.Blagodaria vi predvaritelno za hubavite neshta, koito shte mi razkazhete i SHTASTIE na vsichki!
Az написа:Zdraveite,hora!
blagodaria vi za savetite ot vchera. Sled entusiazma, dnes mi se svi sarchitzeto. Kazhete, moooolia, HUUUBAVO LI VI E v tozi mechtan ot 17mesetza Quebec??? Che ste doidem i nie oshte trima prez mai? Izvinete me za tapia vapros, ama nali znaete tapia princip - mnogo iskam neshto, obache kato go postigna........... .abe se taia, niama vrashtane, pak i ne iskam.Blagodaria vi predvaritelno za hubavite neshta, koito shte mi razkazhete i SHTASTIE na vsichki!
Tova saobshtenie e tapo, sajaliavam. Beshe plod na emocia. Shte zadavam samo smisleni vaprosi veche.obeshtavam
Когато човек дава израз на вълненията и емоциите си, това е всичко друго, но не и тъпо.
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
IvHaydu написа:Когато човек дава израз на вълненията и емоциите си, това е всичко друго, но не и тъпо.
Blagodaria ti. Az sam novak vav foruma,moje i da ia poopleskam malko v nachaloto, no taka ili inache celta e sashtata - QUEBEC!!! i jelaia na vsichki samo USPEH
Хубаво е човек да има ясна цел.
Сега не ти остава нищо друго, освен да работиш по осъществяването и - учи френски (колкото повече - толкова по-добре), събирай парички (това не ми е много ясно как става ), събирай информация - най-ценната стока, готви се психически за много трудни първи 3 години в Канада...
Успех!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
IvHaydu написа:Когато човек дава израз на вълненията и емоциите си, това е всичко друго, но не и тъпо.
:beer: :beer:
tova e viarno za jenite, ne za horata moi chovek ;)
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.