saveti

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Az

saveti

Мнение от Az »

Zdraveite,hora!
blagodaria vi za savetite ot vchera. Sled entusiazma, dnes mi se svi sarchitzeto. Kazhete, moooolia, HUUUBAVO LI VI E v tozi mechtan ot 17mesetza Quebec??? Che ste doidem i nie oshte trima prez mai? Izvinete me za tapia vapros, ama nali znaete tapia princip - mnogo iskam neshto, obache kato go postigna........... :roll: .abe se taia, niama vrashtane, pak i ne iskam.Blagodaria vi predvaritelno za hubavite neshta, koito shte mi razkazhete i SHTASTIE na vsichki!
Az

Re: saveti

Мнение от Az »

Az написа:Zdraveite,hora!
blagodaria vi za savetite ot vchera. Sled entusiazma, dnes mi se svi sarchitzeto. Kazhete, moooolia, HUUUBAVO LI VI E v tozi mechtan ot 17mesetza Quebec??? Che ste doidem i nie oshte trima prez mai? Izvinete me za tapia vapros, ama nali znaete tapia princip - mnogo iskam neshto, obache kato go postigna........... :roll: .abe se taia, niama vrashtane, pak i ne iskam.Blagodaria vi predvaritelno za hubavite neshta, koito shte mi razkazhete i SHTASTIE na vsichki!
Tova saobshtenie e tapo, sajaliavam. Beshe plod na emocia. Shte zadavam samo smisleni vaprosi veche.obeshtavam :oops:
Аватар
Гой

.

Мнение от Гой »

Ia po-dobre si iztrij postingite wmesto da se izviniavash. :wink:
Mtl Гой
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Когато човек дава израз на вълненията и емоциите си, това е всичко друго, но не и тъпо.
:beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Az

Re: .

Мнение от Az »

Гой написа:Ia po-dobre si iztrij postingite wmesto da se izviniavash. :wink:
ОК :cry:
Az

Мнение от Az »

IvHaydu написа:Когато човек дава израз на вълненията и емоциите си, това е всичко друго, но не и тъпо.
Blagodaria ti. Az sam novak vav foruma,moje i da ia poopleskam malko v nachaloto, no taka ili inache celta e sashtata - QUEBEC!!! i jelaia na vsichki samo USPEH
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Хубаво е човек да има ясна цел.
Сега не ти остава нищо друго, освен да работиш по осъществяването и - учи френски (колкото повече - толкова по-добре), събирай парички (това не ми е много ясно как става :wink: ), събирай информация - най-ценната стока, готви се психически за много трудни първи 3 години в Канада...
Успех! :D
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

IvHaydu написа:Когато човек дава израз на вълненията и емоциите си, това е всичко друго, но не и тъпо.
tova e viarno za jenite, ne za horata moi chovek ;)
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
RA
Обратна връзка:

kompleks

Мнение от RA »

цитат..."когато някой мъж обижда жена, това обикновено е израз на комплекс"....
think positive
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: saveti

Мнение от yaiuat »

Az написа:
Az написа:Zdraveite,hora!
....!
Tova saobshtenie e tapo, sajaliavam. Beshe plod na emocia. Shte zadavam samo smisleni vaprosi veche.obeshtavam :oops:
Хе хе виждам че желанията ти са доста конюктурни. Какво става нещо заради времето ли така реши, пък после със затоплянето пак реши друго :D :D :D

Имам един познат и той така днеска иска да емигрира, утре не вдугиден да по вдругитен не и т.н. :D :D :D

Няма са пуашиш батка :D :D :D :D :beer: :beer: :beer: :beer:
В моменти на "не"та си мисли че вътрешно в тебе "да"тата са повече от "не"-тата :D :D :D :beer:

:beer: no problem :beer:
Заключено