blagodaria vi za savetite ot vchera. Sled entusiazma, dnes mi se svi sarchitzeto. Kazhete, moooolia, HUUUBAVO LI VI E v tozi mechtan ot 17mesetza Quebec??? Che ste doidem i nie oshte trima prez mai? Izvinete me za tapia vapros, ama nali znaete tapia princip - mnogo iskam neshto, obache kato go postigna...........
saveti
saveti
Zdraveite,hora!
blagodaria vi za savetite ot vchera. Sled entusiazma, dnes mi se svi sarchitzeto. Kazhete, moooolia, HUUUBAVO LI VI E v tozi mechtan ot 17mesetza Quebec??? Che ste doidem i nie oshte trima prez mai? Izvinete me za tapia vapros, ama nali znaete tapia princip - mnogo iskam neshto, obache kato go postigna...........
 .abe se taia, niama vrashtane, pak i ne iskam.Blagodaria vi predvaritelno za hubavite neshta, koito shte mi razkazhete i SHTASTIE na vsichki!

Re: saveti
Tova saobshtenie e tapo, sajaliavam. Beshe plod na emocia. Shte zadavam samo smisleni vaprosi veche.obeshtavamAz написа:Zdraveite,hora!
blagodaria vi za savetite ot vchera. Sled entusiazma, dnes mi se svi sarchitzeto. Kazhete, moooolia, HUUUBAVO LI VI E v tozi mechtan ot 17mesetza Quebec??? Che ste doidem i nie oshte trima prez mai? Izvinete me za tapia vapros, ama nali znaete tapia princip - mnogo iskam neshto, obache kato go postigna............abe se taia, niama vrashtane, pak i ne iskam.Blagodaria vi predvaritelno za hubavite neshta, koito shte mi razkazhete i SHTASTIE na vsichki!
Re: .
ОКГой написа:Ia po-dobre si iztrij postingite wmesto da se izviniavash.
- IvHaydu
 - Хайдутин на годината

Хубаво е човек да има ясна цел.
Сега не ти остава нищо друго, освен да работиш по осъществяването и - учи френски (колкото повече - толкова по-добре), събирай парички (това не ми е много ясно как става
 ), събирай информация - най-ценната стока, готви се психически за много трудни първи 3 години в Канада...
Успех!

Сега не ти остава нищо друго, освен да работиш по осъществяването и - учи френски (колкото повече - толкова по-добре), събирай парички (това не ми е много ясно как става
Успех!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
						По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
- KolioBalkanski
 - Marquis de Suhindol
 - Обратна връзка:

tova e viarno za jenite, ne za horata moi chovek ;)IvHaydu написа:Когато човек дава израз на вълненията и емоциите си, това е всичко друго, но не и тъпо.
:beer: :beer:
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
						- yaiuat
 - Обратна връзка:

Re: saveti
Хе хе виждам че желанията ти са доста конюктурни. Какво става нещо заради времето ли така реши, пък после със затоплянето пак реши другоAz написа:Tova saobshtenie e tapo, sajaliavam. Beshe plod na emocia. Shte zadavam samo smisleni vaprosi veche.obeshtavamAz написа:Zdraveite,hora!
....!
Имам един познат и той така днеска иска да емигрира, утре не вдугиден да по вдругитен не и т.н.
Няма са пуашиш батка
В моменти на "не"та си мисли че вътрешно в тебе "да"тата са повече от "не"-тата