Медицински проблем

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Chanliev
Обратна връзка:

Медицински проблем

Мнение от Chanliev »

Здравейте, търся помощ за съвет, някой може ли да ми отговори болеста ГУША дали е препятствие за виза, медицинската комисия може ли да прекрати процедурата????
Благодаря предварително!!!
Живей както желаеш, но не пречи.
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

За да спрат издаването на визи заради медицински проблем, тоя проблем трябва да е много сериозен. Толкова сериозен, че да легнеш на плещите на системата от първия ден - СПИН, сифилис, туберкулоза, рак в последна фаза. Ако хроничното заболяване по никакъв начин не пречи на живота - в смисъл взимаш си хапчетата, ходиш на работа, разхождаш кучето, няма да имат никакъв проблем да ви спрат.
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Аз да попитам модераторите не е ли време вече да се направи статична тема с най-често задавани въпроси. Този е кандидат за такъв: "Имам хронично заболяване, може ли да ми откажат виза заради него?"
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
mira91

re

Мнение от mira91 »

eto o6te malko informacia, koiato moje da e polesna. Naskoro ima6e konferencia po spin -problemi v toronto. Sled konferenciata 156 delegati, bolnin ot spin sa ostanali v kanada i sa podali dokumenti sa emigracia kato bejanci...ob6testvenoto mnenie e 4e triabva da im se dade statut ne bejanci...taka 4e gu6ata ne moje da bade problem...
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Re: re

Мнение от sasho71 »

mira91 написа: Sled konferenciata 156 delegati, bolnin ot spin sa ostanali v kanada i sa podali dokumenti sa emigracia kato bejanci...ob6testvenoto mnenie e 4e triabva da im se dade statut ne bejanci...taka 4e gu6ata ne moje da bade problem...
mi веднага ще ти кажа какво ще стане, тъй като обшеств. мнение не е меродавна. Първо кат пиявица ще се закачи некой мазен адвокат който ще им смуче парите докато уж им разгледат документите, след което ще им посочат летище "Пиърсън" да си ходят. Доста такива случаи станаха напоследък
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
SAS
Обратна връзка:

Мнение от SAS »

А някой да е чувал нещо за болните от диабет?
Заключено