Здравейте, търся помощ за съвет, някой може ли да ми отговори болеста ГУША дали е препятствие за виза, медицинската комисия може ли да прекрати процедурата????
Благодаря предварително!!!
Медицински проблем
Медицински проблем
Живей както желаеш, но не пречи.
- Independent
За да спрат издаването на визи заради медицински проблем, тоя проблем трябва да е много сериозен. Толкова сериозен, че да легнеш на плещите на системата от първия ден - СПИН, сифилис, туберкулоза, рак в последна фаза. Ако хроничното заболяване по никакъв начин не пречи на живота - в смисъл взимаш си хапчетата, ходиш на работа, разхождаш кучето, няма да имат никакъв проблем да ви спрат.
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
Only I will remain.
- Independent
Аз да попитам модераторите не е ли време вече да се направи статична тема с най-често задавани въпроси. Този е кандидат за такъв: "Имам хронично заболяване, може ли да ми откажат виза заради него?"
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
Only I will remain.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
Only I will remain.
re
eto o6te malko informacia, koiato moje da e polesna. Naskoro ima6e konferencia po spin -problemi v toronto. Sled konferenciata 156 delegati, bolnin ot spin sa ostanali v kanada i sa podali dokumenti sa emigracia kato bejanci...ob6testvenoto mnenie e 4e triabva da im se dade statut ne bejanci...taka 4e gu6ata ne moje da bade problem...
Re: re
mi веднага ще ти кажа какво ще стане, тъй като обшеств. мнение не е меродавна. Първо кат пиявица ще се закачи некой мазен адвокат който ще им смуче парите докато уж им разгледат документите, след което ще им посочат летище "Пиърсън" да си ходят. Доста такива случаи станаха напоследъкmira91 написа: Sled konferenciata 156 delegati, bolnin ot spin sa ostanali v kanada i sa podali dokumenti sa emigracia kato bejanci...ob6testvenoto mnenie e 4e triabva da im se dade statut ne bejanci...taka 4e gu6ata ne moje da bade problem...
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!