kak se plasta tok s kreditna karta

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
todor73

kak se plasta tok s kreditna karta

Мнение от todor73 »

vqprosa mi e - poluchavash fakturata, posle ... i ima li frais za plastaneto.
Rosi

Re: kak se plasta tok s kreditna karta

Мнение от Rosi »

Последно промяна от Rosi на Съб Апр 10, 2004 12:35 pm, променено общо 1 път.
todor73

Мнение от todor73 »

rosi merci za infoto i az tova znaia, ama me uchudiha

chorhela
kak moje da se trupa kreditna istoria s kartata - samo kato ia polzvash za pokupki i smetki ili da si kupuvash neshta na izplashtane.

kolio balkanski
ti veche imash credit history niakav ako plashtash tok, voda, telefon, cell phone itn
tova za izplashtaneto e samo dopalnitelen credit.

misleh si che pak sqm iznenadan :lol: kakto obiknovenno, sega ne taka chesto kakto v nachaloto :lol:
todor73

Мнение от todor73 »

za kolio balkanski maj se dosestam, toi e u drugo carstvo taka che moje i da stava. :D
Rosi

Мнение от Rosi »

Последно промяна от Rosi на Чет Апр 08, 2004 1:50 am, променено общо 1 път.
todor73

Мнение от todor73 »

rosi osven s hydro kqde oste ne moje.
todor73

Мнение от todor73 »

po - tochno s bell stava li
Rosi

Мнение от Rosi »

Последно промяна от Rosi на Чет Апр 08, 2004 12:58 am, променено общо 1 път.
imalizna4enie

Мнение от imalizna4enie »

I facturata na Hydro Quebec moje da se plati s credit card. Az li4no sum pla6tala s 4ek ot visa .
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

todor73 написа:rosi merci za infoto i az tova znaia, ama me uchudiha

.

kolio balkanski
ti veche imash credit history niakav ako plashtash tok, voda, telefon, cell phone itn
tova za izplashtaneto e samo dopalnitelen credit.

misleh si che pak sqm iznenadan :lol: kakto obiknovenno, sega ne taka chesto kakto v nachaloto :lol:
vseki koito ti dava neshto bez da mu plashtash vednaga (tok, telefon, voda, cell phone) dava report na edno ot dvete credit bura v canada...taka tvoia credit history ima na record dali si plashtash smetkite na vreme... niakoi kompanii (da rechem sympatico za internet) predpochitat da im dadesh creditna carta vmesto da ti prashtat invoice vseki mesec - ti si gledash accounta online...drugi kato hydro quebec ti prashtat smetka i ako ne si plashtash na vreme te reportuvat na credit buroto za da znaiat drugi kompanii otpuskashti ti veresia che ne si nadejden i platejosposoben...ne smesvaite credit card s credit...dori darjavata moje da sloji neshto v vashia credit file - ako da rechem izostanete s izplashtaneto na darjaven loan ili na samite taxi.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Rosi

Мнение от Rosi »

Последно промяна от Rosi на Чет Апр 08, 2004 12:58 am, променено общо 1 път.
imalizna4enie

Мнение от imalizna4enie »

vupros kak se pla6ta tok s credit card?
vqprosa mi e - poluchavash fakturata, posle ... i ima li frais za plastaneto
Rosi, smiatam 4e moga da 4eta i po tova koeto e napisano, ne vijdam niakoi da e govoril za paiement autorisé. Kak moje da se plati s credit card?Ami s 4ek ot credit card.
Аватар
dissidente
Обратна връзка:

Мнение от dissidente »

imalizna4enie написа: Kak moje da se plati s credit card?Ami s 4ek ot credit card.

Ima razlika.

Ako platish s creditna karta, lihvite zapo4vat da tekat samo, ako ne izplatish zialata suma po kartatata na datata, na koito po prinzip si izpalshtash zaduljeniata, obiknoveno sled okolo mesez.

Ako platish s 4ek ot visa, togava zapo4vash da plashtash lihvi vednaga, ot datata na izdavaneto na 4eka.

Za kreditnata istoria mislia, 4e niama zna4enie koia ot dvete vuzmojnosti shte izpolzvash, no ako polzvash visa-4ekovete, to dosta soleno shte ti izleze tazi kreditna istoria...
Заключено