kak se plasta tok s kreditna karta
kak se plasta tok s kreditna karta
vqprosa mi e - poluchavash fakturata, posle ... i ima li frais za plastaneto.
Re: kak se plasta tok s kreditna karta
Последно промяна от Rosi на Съб Апр 10, 2004 12:35 pm, променено общо 1 път.
rosi merci za infoto i az tova znaia, ama me uchudiha
chorhela
kak moje da se trupa kreditna istoria s kartata - samo kato ia polzvash za pokupki i smetki ili da si kupuvash neshta na izplashtane.
kolio balkanski
ti veche imash credit history niakav ako plashtash tok, voda, telefon, cell phone itn
tova za izplashtaneto e samo dopalnitelen credit.
misleh si che pak sqm iznenadan
kakto obiknovenno, sega ne taka chesto kakto v nachaloto 
chorhela
kak moje da se trupa kreditna istoria s kartata - samo kato ia polzvash za pokupki i smetki ili da si kupuvash neshta na izplashtane.
kolio balkanski
ti veche imash credit history niakav ako plashtash tok, voda, telefon, cell phone itn
misleh si che pak sqm iznenadan

-
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
vseki koito ti dava neshto bez da mu plashtash vednaga (tok, telefon, voda, cell phone) dava report na edno ot dvete credit bura v canada...taka tvoia credit history ima na record dali si plashtash smetkite na vreme... niakoi kompanii (da rechem sympatico za internet) predpochitat da im dadesh creditna carta vmesto da ti prashtat invoice vseki mesec - ti si gledash accounta online...drugi kato hydro quebec ti prashtat smetka i ako ne si plashtash na vreme te reportuvat na credit buroto za da znaiat drugi kompanii otpuskashti ti veresia che ne si nadejden i platejosposoben...ne smesvaite credit card s credit...dori darjavata moje da sloji neshto v vashia credit file - ako da rechem izostanete s izplashtaneto na darjaven loan ili na samite taxi.todor73 написа:rosi merci za infoto i az tova znaia, ama me uchudiha
.
kolio balkanski
misleh si che pak sqm iznenadan :lol: kakto obiknovenno, sega ne taka chesto kakto v nachaloto :lol:
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
-
- dissidente
- Обратна връзка:
imalizna4enie написа: Kak moje da se plati s credit card?Ami s 4ek ot credit card.
Ima razlika.
Ako platish s creditna karta, lihvite zapo4vat da tekat samo, ako ne izplatish zialata suma po kartatata na datata, na koito po prinzip si izpalshtash zaduljeniata, obiknoveno sled okolo mesez.
Ako platish s 4ek ot visa, togava zapo4vash da plashtash lihvi vednaga, ot datata na izdavaneto na 4eka.
Za kreditnata istoria mislia, 4e niama zna4enie koia ot dvete vuzmojnosti shte izpolzvash, no ako polzvash visa-4ekovete, to dosta soleno shte ti izleze tazi kreditna istoria...