Zdraveite !
Moiat syprug se interesuva ot kurs za Auto Cad . Molia , koito ima info i opit da spodeli za mestata , kydeto se provejdat kursove i nachini na finansirane.
Po kakyv nachin moje da se plati takyv kurs ot CLE ?
Kurs Auto Cad v Mtl
Re: Kurs Auto Cad v Mtl
На курс по Autocad в Канада мога да отида само като преподавателWella написа:Zdraveite !
Moiat syprug se interesuva ot kurs za Auto Cad . Molia , koito ima info i opit da spodeli za mestata , kydeto se provejdat kursove i nachini na finansirane.
Po kakyv nachin moje da se plati takyv kurs ot CLE ?

Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Re: Kurs Auto Cad v Mtl
Ia pa toia kakav e otvoren....za tova mnogo BG-i nishto ne postigat i se vrashtat- shtoto se misliat za veliki i kak mogat da uchat sveta na akal...da, ama ne.joro написа: На курс по Autocad в Канада мога да отида само като преподавател![]()
![]()
![]()
Kursove po AutoCAD ima v Montreal kolkoto iskash. POchti vseki unuversitet ili tehnichesko uchilishte moje da ti predloji takiva. Estestveno v universitetite e po-skapo, no i po-kachestveno. Ne sma mnogo ubeden no smiatam che edin kurs za sredno n ivo s pordaljitelnost okolo mestest-2 e niakade kam 300 dolara...pak ti kazvam zavisi ot uchebnoto zavedenie...edin kolega iskashe da kara takav kurs v Concordia i mu poiskaha 1000 CAD za 3 mesetsa...