Kurs Auto Cad v Mtl

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Wella

Kurs Auto Cad v Mtl

Мнение от Wella »

Zdraveite !
Moiat syprug se interesuva ot kurs za Auto Cad . Molia , koito ima info i opit da spodeli za mestata , kydeto se provejdat kursove i nachini na finansirane.
Po kakyv nachin moje da se plati takyv kurs ot CLE ?
joro

Re: Kurs Auto Cad v Mtl

Мнение от joro »

Wella написа:Zdraveite !
Moiat syprug se interesuva ot kurs za Auto Cad . Molia , koito ima info i opit da spodeli za mestata , kydeto se provejdat kursove i nachini na finansirane.
Po kakyv nachin moje da se plati takyv kurs ot CLE ?
На курс по Autocad в Канада мога да отида само като преподавател :D :D :D :D
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
MechoPuh

Re: Kurs Auto Cad v Mtl

Мнение от MechoPuh »

joro написа: На курс по Autocad в Канада мога да отида само като преподавател :D :D :D :D
Ia pa toia kakav e otvoren....za tova mnogo BG-i nishto ne postigat i se vrashtat- shtoto se misliat za veliki i kak mogat da uchat sveta na akal...da, ama ne.
Kursove po AutoCAD ima v Montreal kolkoto iskash. POchti vseki unuversitet ili tehnichesko uchilishte moje da ti predloji takiva. Estestveno v universitetite e po-skapo, no i po-kachestveno. Ne sma mnogo ubeden no smiatam che edin kurs za sredno n ivo s pordaljitelnost okolo mestest-2 e niakade kam 300 dolara...pak ti kazvam zavisi ot uchebnoto zavedenie...edin kolega iskashe da kara takav kurs v Concordia i mu poiskaha 1000 CAD za 3 mesetsa... :shock:
milko

Мнение от milko »

MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

Super si Milko, no osven tiah ima oshte edna kamara. Tia obache bi triabvalo da sa nai-dobrite...nali AutoDesk ti gi preporachva... :P
Заключено