Ако ви се роди дете?
- petia4444
- Обратна връзка:
Ако ви се роди дете?
Ако ви се роди дете след завеждане на досие в Букурещ,и властите си нямат идея за съществуването му,Какви са етапите за уведомяване?Документи , Такси, какво точно трябва да се направи?
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
- petia4444
- Обратна връзка:
Таратор!Мисля, че след като незнаеш как да помогнеш не е нужно да се намесваш!!!????Ако ще си по удовлетворен Търсих днес доста назад!!!не ме удовлетвори това ,което намерих като отговори,Та точно затова пускам темата!Ако има някой сблъсквал се с проблема нека опише как става уведомяването и какви документи да се подготвят!
П.С.Най лесно е да помогнеш като напишеш :темата е дъвкана потърси назад!!Това всеки го знае, но не винаги е отговор на въпроса!
П.С.Най лесно е да помогнеш като напишеш :темата е дъвкана потърси назад!!Това всеки го знае, но не винаги е отговор на въпроса!
Всичко идва ,за да си отиде!
- Independent
Вярно е, правих го за дъщеря ни, да допълня че във Виена ще обичат да получат и преведена съответната сума (тогава беше към 100$), таксите ги има във важния сайт на имиграционните.
После като дойде време за паспорти и визи голям смях - как се снима 3 месечно бебе
И докато излетим то стана на година и половина и познайте дали си прилича на папорта
После като дойде време за паспорти и визи голям смях - как се снима 3 месечно бебе

И докато излетим то стана на година и половина и познайте дали си прилича на папорта

«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Ами най-лесно е да напишеш нова тема отколкото да потърсиш. Вчера дадох линкове на една търсила, днес ще дам на друга http://bgcanada.com/pforum/viewtopic.ph ... ght=#78381petia4444 написа:Таратор!Мисля, че след като незнаеш как да помогнеш не е нужно да се намесваш!!!????Ако ще си по удовлетворен Търсих днес доста назад!!!не ме удовлетвори това ,което намерих като отговори,Та точно затова пускам темата!Ако има някой сблъсквал се с проблема нека опише как става уведомяването и какви документи да се подготвят!
Ако не знаете как се работи с търсачката питайте.
На нас ни се роди син след интервюто. Преведохме акта му за раждане и го пратихме във Виена за да ни пратят сертификата му за селекция разбира се със съответната сума, вече забравих каква беше тя. Междувременно му изкарахме паспорт, което за новородени продалжава 1 мес., няма бърза поръчка за деца. След това му пратихме акта за раждане и във Букурещ и съответната сума за да му пратят медицинските, защото ние си бяхме получили вече нашите, разбира се придружени с още някои документи, но не ме питай че вече изключих, човек като мине определен етап и продължава напред.