Ако ви се роди дете?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Ако ви се роди дете?

Мнение от petia4444 »

Ако ви се роди дете след завеждане на досие в Букурещ,и властите си нямат идея за съществуването му,Какви са етапите за уведомяване?Документи , Такси, какво точно трябва да се направи?
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Потърси назад, вече е дъвкана тази тема.
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

Таратор!Мисля, че след като незнаеш как да помогнеш не е нужно да се намесваш!!!????Ако ще си по удовлетворен Търсих днес доста назад!!!не ме удовлетвори това ,което намерих като отговори,Та точно затова пускам темата!Ако има някой сблъсквал се с проблема нека опише как става уведомяването и какви документи да се подготвят!

П.С.Най лесно е да помогнеш като напишеш :темата е дъвкана потърси назад!!Това всеки го знае, но не винаги е отговор на въпроса! :metro:
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Не говоря от личен опит, но това, което знам е, че трябва да се прати акта за раждане на детето във Виена, оттам да му издадат сертификат за селекция, който след това се праща в Букурещ с обяснително писмо.
Аватар
c200

Мнение от c200 »

Вярно е, правих го за дъщеря ни, да допълня че във Виена ще обичат да получат и преведена съответната сума (тогава беше към 100$), таксите ги има във важния сайт на имиграционните.
После като дойде време за паспорти и визи голям смях - как се снима 3 месечно бебе :-)
И докато излетим то стана на година и половина и познайте дали си прилича на папорта :-)
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

petia4444 написа:Таратор!Мисля, че след като незнаеш как да помогнеш не е нужно да се намесваш!!!????Ако ще си по удовлетворен Търсих днес доста назад!!!не ме удовлетвори това ,което намерих като отговори,Та точно затова пускам темата!Ако има някой сблъсквал се с проблема нека опише как става уведомяването и какви документи да се подготвят!

П.С.Най лесно е да помогнеш като напишеш :темата е дъвкана потърси назад!!Това всеки го знае, но не винаги е отговор на въпроса! :metro:
Ами най-лесно е да напишеш нова тема отколкото да потърсиш. Вчера дадох линкове на една търсила, днес ще дам на друга http://bgcanada.com/pforum/viewtopic.ph ... ght=#78381
Ако не знаете как се работи с търсачката питайте.
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

Таратор!Това и аз го открих вчера!!!Но Мерси за помощта!Много бих искала да ме научиш как точно става това там....търсене с търсачката,че нещо не ми е ясно!!! :wink:
Аватар
Al Bundy

Мнение от Al Bundy »

На нас ни се роди син след интервюто. Преведохме акта му за раждане и го пратихме във Виена за да ни пратят сертификата му за селекция разбира се със съответната сума, вече забравих каква беше тя. Междувременно му изкарахме паспорт, което за новородени продалжава 1 мес., няма бърза поръчка за деца. След това му пратихме акта за раждане и във Букурещ и съответната сума за да му пратят медицинските, защото ние си бяхме получили вече нашите, разбира се придружени с още някои документи, но не ме питай че вече изключих, човек като мине определен етап и продължава напред.
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

petia4444 написа:Таратор!Това и аз го открих вчера!!!:Но Мерси за помощта!:
И не ти ли свърши работа? :?:
petia4444 написа:Много бих искала да ме научиш как точно става това там....търсене с търсачката,че нещо не ми е ясно!!! :wink:
Като пристигнеш тук ми се обади тогава. :D
Заключено