К'во ста'а с тиа медицински ,бре...............
- Дякон Игнатий
К'во ста'а с тиа медицински ,бре...............
Знам,че е раншко ,ама аз да си попитам данеби некой да са ослушва.
Та от априлско-майската сесия интервюта дали некой не зарадван,че некак ми са ще да се забързат влаундрите...........ех, как ми са ще.....
Та от априлско-майската сесия интервюта дали некой не зарадван,че некак ми са ще да се забързат влаундрите...........ех, как ми са ще.....
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
-
- Обратна връзка:
що ме предизвикваш да те избъзикам че ми се е променил статуса
той се променя 1 седмица преди да дойдат медицинските
според мен още е рано за медицински първите интервюта бяха след 10.4 но пък др седмица може и да има зарадвани
споко брат трябва да сме търпеливи

той се променя 1 седмица преди да дойдат медицинските
според мен още е рано за медицински първите интервюта бяха след 10.4 но пък др седмица може и да има зарадвани
споко брат трябва да сме търпеливи

"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854
Нашето досие е от 1 април! Предполагам че ще сме ви нещо като ориентир когато получим нашите!
Очакваме ги към средата на юли, но нямаме нищо против да дойдат и по-рано! А статуса ни още не е активен, но това не е определящо май!

За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
- Дякон Игнатий
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Дяконе, не всички се движат стриктно по процедурата. Някои умишлено си забавят документите, други /като нас/ ги забавят имиграционните и разните му там ордери. На интервю бяхме през октомври, но сертификатите си получихме в края на март, та така....
А медицинските се получават след изтичане на третия месец, поне такава е практиката от последните две сесии. Пий една
и се успокой малко. И аз това ще направя!

За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Ох, не знам, тия хора в Букурещ не ми оставиха никакви надежди и мечти......
А аз си мислех, че август или септември най-късно летим за Канада и вече планове кроим, а то....... май няма да я видим Канадата тази година. Дано другите да нямате такива проблеми и дай боже да имате повече късмет от нас и да получите по-рано медицинските.

А аз си мислех, че август или септември най-късно летим за Канада и вече планове кроим, а то....... май няма да я видим Канадата тази година. Дано другите да нямате такива проблеми и дай боже да имате повече късмет от нас и да получите по-рано медицинските.
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!