К'во ста'а с тиа медицински ,бре...............

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Дякон Игнатий

К'во ста'а с тиа медицински ,бре...............

Мнение от Дякон Игнатий »

Знам,че е раншко ,ама аз да си попитам данеби некой да са ослушва.
Та от априлско-майската сесия интервюта дали некой не зарадван,че некак ми са ще да се забързат влаундрите...........ех, как ми са ще.....
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

що ме предизвикваш да те избъзикам че ми се е променил статуса :lol:
той се променя 1 седмица преди да дойдат медицинските
според мен още е рано за медицински първите интервюта бяха след 10.4 но пък др седмица може и да има зарадвани
споко брат трябва да сме търпеливи :beer:
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Нашето досие е от 1 април! Предполагам че ще сме ви нещо като ориентир когато получим нашите! :D Очакваме ги към средата на юли, но нямаме нищо против да дойдат и по-рано! А статуса ни още не е активен, но това не е определящо май!
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

ей 1 юли за вас прави 3 месеца
ти ни разби надеждите бе човек :cry:
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

К'ъв е тоя 1 април бре Валди?Кога сте били на инт.?Май декември м.г.,щото след това бяхме ние,април-май.Нещо не стоплям,ако е така баркодовете трябва да сте ги получили 3 месеца след инт.,а т'ва е нещо,а............
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

И аз си проверих статуса вчера,не е активен,а пощенската кутия я счупих от блъскане,даже е желязна,абе....кво да ви разправям,голям мерак ....е чакаме ....нали?
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Ami az chetoh v saita, che sa svurshili formuliarite, ta sega printirat novi :lol: (tova e specialno za Diakona!)
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Дяконе, не всички се движат стриктно по процедурата. Някои умишлено си забавят документите, други /като нас/ ги забавят имиграционните и разните му там ордери. На интервю бяхме през октомври, но сертификатите си получихме в края на март, та така.... :D А медицинските се получават след изтичане на третия месец, поне такава е практиката от последните две сесии. Пий една :beer: и се успокой малко. И аз това ще направя! :D :beer:
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
kaleko

Мнение от kaleko »

Не искам да Ви разбивам големите надежди и мечти, но ние сме от януари и с активен статус от 10 май, но още нямаме медицински!!! :cry: :cry: :x
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

Калеко, ти уби всичко детско в мен!!!Все се е чело ....ама вашето ...как изтърпя толкова?Ех.... Канада!!!кво ли те питам :(
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
kaleko

Мнение от kaleko »

Ох, не знам, тия хора в Букурещ не ми оставиха никакви надежди и мечти...... :cry: :cry: :cry:
А аз си мислех, че август или септември най-късно летим за Канада и вече планове кроим, а то....... май няма да я видим Канадата тази година. Дано другите да нямате такива проблеми и дай боже да имате повече късмет от нас и да получите по-рано медицинските.
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Заключено