dokazvane na finansi za interviuto

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
velizarof

dokazvane na finansi za interviuto

Мнение от velizarof »

zdraveite moga da pomogna na vseki koito ima zatrodnenie za dokazvane na sumite koito se iziskvat za interviuto imax bodoben problem i edin mnogo svesten 4ovek mi kaza strahoten xot bix jelal da go spodelia s vas :idea:
ilka

Мнение от ilka »

ami spodeljai - shto si mylchish- da vidim
пак сме тук :-)
velizarof

Мнение от velizarof »

propusnah koito go interisuva neka mi pi6e na velizarof@abv.bg ne iskam vsi4ki da znaiat neka ima imalko hora da si poblaskat glavata zdravloslovno e :idea:
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

Абе Велизароф кви са тия тия гатанки бе или помагаш и споделяш на добра воля или не и кво толкова си открил топлата вода или колелото ли кво толко за мислене има: ако нямаш пари взимаш от някой за един ден (дори и лихвар да е) вкарваш ги в банка взимаш референция срещу 20-тина лева и ги теглиш обратно да ги върнеш кво толко си открил немога да схвана.
NO PAIN NO GAIN
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Велизароф,ти да не си от ония служби с 2-3 букви и некоя цифра за какпак?
А?
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
totev

Мнение от totev »

Дяконе, Дяконе само финансови гении тука сме се събрали.
Сега остава и тоя пич да ни таксува по една бира за акъла, дето още не ни го е дал.
Агентите ни дебнат, следят ни банковите сметки, има само едно място където можем да се скрием и да си говорим тайно-Троян .....манастира...говори ли ти нещо :wink: .....ракия....сливова....и да си разказваме случки от Освобождението.... :beer:
...мразя мастика без айрян...
Аватар
Che Gevara

Мнение от Che Gevara »

Скъпи приятели!
Тези "финансови" съвети са ми много ясни или поне си мисля,че са ми ясни.Но все пак нека споделя това ,което мисля за "идеята" на д-ря Велизароф.
Та значи нашият приятел се занимава с банкиране/как-на дребно,корпоративно или някак си там няма значение/ Според мен как става далаверката.
Ако приемем,че някой работи в някоя си банка и то на пост в който може да издава референции или всякакви др. дукоменти удостоверяващи суми по сметки в тази банка.Тук е въпроса,че тези документи минават през управителя на клона за подпис, т.е. с други думи д-ря Велизароф или е такъв или може да изкара такъв документ.
До тук добре нищо лошо в това стига да върши работа.Разбира се няма и безплатен обяд , струва ми се ,че все нещо ще струва,което също не е лошо.Все пак всяка услуга си има цена, неспа?
Питам се само по какъв начин може да се гласува доверив на тази далаверка, и дали няма да гризнем дръвцето? Ама нали знаете "Който рискува пичели,който не рискува не пичели"
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Слагам точка на обсъжданията по темата. Оставям я в този подфорум, защото все пак може и да има желаещи да прибягнат до услугите на velizarof. В безизходна ситуация, човек понякога е готов да поеме и някои рискове.
Излишно е да се полемизира и какъв е, що е въпросният наш съфорумец.
На последния обаче - velizarof, съм длъжен да направя официално предупреждение за бан, поради неспазване на правилата на форума.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Заключено