dokazvane na finansi za interviuto
dokazvane na finansi za interviuto
zdraveite moga da pomogna na vseki koito ima zatrodnenie za dokazvane na sumite koito se iziskvat za interviuto imax bodoben problem i edin mnogo svesten 4ovek mi kaza strahoten xot bix jelal da go spodelia s vas :idea:
propusnah koito go interisuva neka mi pi6e na velizarof@abv.bg ne iskam vsi4ki da znaiat neka ima imalko hora da si poblaskat glavata zdravloslovno e :idea:
- Bily T
Абе Велизароф кви са тия тия гатанки бе или помагаш и споделяш на добра воля или не и кво толкова си открил топлата вода или колелото ли кво толко за мислене има: ако нямаш пари взимаш от някой за един ден (дори и лихвар да е) вкарваш ги в банка взимаш референция срещу 20-тина лева и ги теглиш обратно да ги върнеш кво толко си открил немога да схвана.
NO PAIN NO GAIN
- Дякон Игнатий
Дяконе, Дяконе само финансови гении тука сме се събрали.
Сега остава и тоя пич да ни таксува по една бира за акъла, дето още не ни го е дал.
Агентите ни дебнат, следят ни банковите сметки, има само едно място където можем да се скрием и да си говорим тайно-Троян .....манастира...говори ли ти нещо
.....ракия....сливова....и да си разказваме случки от Освобождението.... 
Сега остава и тоя пич да ни таксува по една бира за акъла, дето още не ни го е дал.
Агентите ни дебнат, следят ни банковите сметки, има само едно място където можем да се скрием и да си говорим тайно-Троян .....манастира...говори ли ти нещо

...мразя мастика без айрян...
- Che Gevara
Скъпи приятели!
Тези "финансови" съвети са ми много ясни или поне си мисля,че са ми ясни.Но все пак нека споделя това ,което мисля за "идеята" на д-ря Велизароф.
Та значи нашият приятел се занимава с банкиране/как-на дребно,корпоративно или някак си там няма значение/ Според мен как става далаверката.
Ако приемем,че някой работи в някоя си банка и то на пост в който може да издава референции или всякакви др. дукоменти удостоверяващи суми по сметки в тази банка.Тук е въпроса,че тези документи минават през управителя на клона за подпис, т.е. с други думи д-ря Велизароф или е такъв или може да изкара такъв документ.
До тук добре нищо лошо в това стига да върши работа.Разбира се няма и безплатен обяд , струва ми се ,че все нещо ще струва,което също не е лошо.Все пак всяка услуга си има цена, неспа?
Питам се само по какъв начин може да се гласува доверив на тази далаверка, и дали няма да гризнем дръвцето? Ама нали знаете "Който рискува пичели,който не рискува не пичели"
Тези "финансови" съвети са ми много ясни или поне си мисля,че са ми ясни.Но все пак нека споделя това ,което мисля за "идеята" на д-ря Велизароф.
Та значи нашият приятел се занимава с банкиране/как-на дребно,корпоративно или някак си там няма значение/ Според мен как става далаверката.
Ако приемем,че някой работи в някоя си банка и то на пост в който може да издава референции или всякакви др. дукоменти удостоверяващи суми по сметки в тази банка.Тук е въпроса,че тези документи минават през управителя на клона за подпис, т.е. с други думи д-ря Велизароф или е такъв или може да изкара такъв документ.
До тук добре нищо лошо в това стига да върши работа.Разбира се няма и безплатен обяд , струва ми се ,че все нещо ще струва,което също не е лошо.Все пак всяка услуга си има цена, неспа?
Питам се само по какъв начин може да се гласува доверив на тази далаверка, и дали няма да гризнем дръвцето? Ама нали знаете "Който рискува пичели,който не рискува не пичели"
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Слагам точка на обсъжданията по темата. Оставям я в този подфорум, защото все пак може и да има желаещи да прибягнат до услугите на velizarof. В безизходна ситуация, човек понякога е готов да поеме и някои рискове.
Излишно е да се полемизира и какъв е, що е въпросният наш съфорумец.
На последния обаче - velizarof, съм длъжен да направя официално предупреждение за бан, поради неспазване на правилата на форума.
Излишно е да се полемизира и какъв е, що е въпросният наш съфорумец.
На последния обаче - velizarof, съм длъжен да направя официално предупреждение за бан, поради неспазване на правилата на форума.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!