Otkade e po-izgodno da se zakupi PC ili laptop
Otkade e po-izgodno da se zakupi PC ili laptop
Zdraveite a vsichki.Niakoi ima lo informacia otkade e po-izgodno da se kupi PC -v BG ili Quebec?Ste se radvam da obmenim mnenie po tezi vaprosi.Nikolay 

;-)
Plamene poglednato ot tazi gledna to4ka da syglasen sym, 4e ako nqmash pc v BG i trygnesh da kupuvash moje bi shte izleze po izgodno v Ca da si go kupish, no moga da ti kaja, 4e konfiguraciya, koqto v Canada struva $600 CAD t.e. okolo 450 US tuk v BG si go namerih za $300, a kato ne vzema kutiya i zahranvane pada cenata s oshte okolo $30...
Mojesh da poglednesh tuk!
Mojesh da vidish tozi adres - tova e edin ot nai evtinite i dobre zaredeni magazini za PC, kato moje da si go vzemesh i na chasti (spored men e po-dobre) i da sravnish cenite s BG. Ne zabravyai che varhu napisanite ceni tryabva da dobavish i 15% taksi:
www.megapc.ca

www.megapc.ca

Re: Mojesh da poglednesh tuk!
Spored men http://www.carinamicro.com sa s po-dobri ceni ot MegaPCFlanker написа:Mojesh da vidish tozi adres - tova e edin ot nai evtinite i dobre zaredeni magazini za PC, kato moje da si go vzemesh i na chasti (spored men e po-dobre) i da sravnish cenite s BG. Ne zabravyai che varhu napisanite ceni tryabva da dobavish i 15% taksi:
www.megapc.ca
![]()
![]()
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Re: Mojesh da poglednesh tuk!
Spored men http://www.carinamicro.com sa s po-dobri ceni ot MegaPC[/quote]
Proverih samo za motherboards i monitori - tam polojenieto e 50-60$ po-dobro pri megapc, hardovete sa na edni ceni!
Ot dvata saita moje da se napravi dosta dobra konfiguraciyana dobra cena!

Proverih samo za motherboards i monitori - tam polojenieto e 50-60$ po-dobro pri megapc, hardovete sa na edni ceni!
Ot dvata saita moje da se napravi dosta dobra konfiguraciyana dobra cena!

Blagodaria
Blagodaria vi mnogo za informaciata.Mai niama smisal da vzimam PC ot BG.I ne e zadaljitelno da e laptop.