Otkade e po-izgodno da se zakupi PC ili laptop

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Nalex

Otkade e po-izgodno da se zakupi PC ili laptop

Мнение от Nalex »

Zdraveite a vsichki.Niakoi ima lo informacia otkade e po-izgodno da se kupi PC -v BG ili Quebec?Ste se radvam da obmenim mnenie po tezi vaprosi.Nikolay :lol:
Plamen

Мнение от Plamen »

SPORED MENE E PO-IZGODNO OT CANADA...IMA CHESTO PROMOTSII I DOSTA VTORA RAKA...OSVEN TOVA AKO NIAMASH PC I GO KUPISH OT BG TOVA ZNACHI DA TI ZAEMA MIASTO V KUFARA...VMESTO DA SLOJISH NESHTO PO-POLEZNO DETO VECHE GO IMASH...
Аватар
balbi

;-)

Мнение от balbi »

Plamene poglednato ot tazi gledna to4ka da syglasen sym, 4e ako nqmash pc v BG i trygnesh da kupuvash moje bi shte izleze po izgodno v Ca da si go kupish, no moga da ti kaja, 4e konfiguraciya, koqto v Canada struva $600 CAD t.e. okolo 450 US tuk v BG si go namerih za $300, a kato ne vzema kutiya i zahranvane pada cenata s oshte okolo $30...
Flanker

Mojesh da poglednesh tuk!

Мнение от Flanker »

Mojesh da vidish tozi adres - tova e edin ot nai evtinite i dobre zaredeni magazini za PC, kato moje da si go vzemesh i na chasti (spored men e po-dobre) i da sravnish cenite s BG. Ne zabravyai che varhu napisanite ceni tryabva da dobavish i 15% taksi:

www.megapc.ca

:D :D :D
Аватар
Mark

Re: Mojesh da poglednesh tuk!

Мнение от Mark »

Flanker написа:Mojesh da vidish tozi adres - tova e edin ot nai evtinite i dobre zaredeni magazini za PC, kato moje da si go vzemesh i na chasti (spored men e po-dobre) i da sravnish cenite s BG. Ne zabravyai che varhu napisanite ceni tryabva da dobavish i 15% taksi:

www.megapc.ca

:D :D :D
Spored men http://www.carinamicro.com sa s po-dobri ceni ot MegaPC

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Molson

Мнение от Molson »

Laptopi 300 - 400 CAD употреб.
P3 - 200
Flanker

Re: Mojesh da poglednesh tuk!

Мнение от Flanker »

Spored men http://www.carinamicro.com sa s po-dobri ceni ot MegaPC[/quote]

Proverih samo za motherboards i monitori - tam polojenieto e 50-60$ po-dobro pri megapc, hardovete sa na edni ceni!
Ot dvata saita moje da se napravi dosta dobra konfiguraciyana dobra cena! :beer: :beer: :beer:
Nalex

Blagodaria

Мнение от Nalex »

Blagodaria vi mnogo za informaciata.Mai niama smisal da vzimam PC ot BG.I ne e zadaljitelno da e laptop. :thumbsup:
Заключено