Среща в Пловдив-4.04./понеделник/
Среща в Пловдив-4.04./понеделник/
Хайде отново да се срещем на познатото ни място и да си проведем любимата ни среща.
:beer2: :drink: А за идващите за първи, мястото е ресторант " Вестра" на ул. " Булаир" 26. Ще се радваме да се запознаеми и с нови личности. Всички желаещи са добре дошли

Може и така да е, а може пък да не еanito написа:...Като ви казвам, че се правите на интересни, вие не вярвате
Ние не гледаме другитеanito написа: Не видате ли, че срещите в нормалните градове са на трети
Отговорът ще го оставим на тези, които мразят да мислят... :idea:anito написа:...И що да н е е всички на трети тогава?
- milla
- Модератор
Re: Среща в Пловдив-4.04./понеделник/
И ние ще дойдем да пийнем :drink: :nut: , да побъбрим.....Dalia написа:Хайде отново да се срещем на познатото ни място и да си проведем любимата ни среща.:beer2: :drink:
![]()
![]()
![]()
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Ааа, не позна. Тъкмо съм близо до съвършенството: мозъкът ми вече се доближава до билярдна топка, остана само една едва забележима гънчица върху дясното мозъчно полукълбо... Ни мойш мъ накара да се размисляcompaq написа:Отговорът ще го оставим на тези, които мразят да мислят... :idea:anito написа:...И що да н е е всички на трети тогава?
Обичам да преча
Щом така си искаш.... :dozey: Честита липса на гънчици, опс честито наличие на едничка... :dent: Един философ е изрекъл "Мисля, следователно съществувам", та внимавай да не се окажеш на обратното на "съвършенството"..., че някой неща са понякога невъзвратимиanito написа:Ааа, не позна. Тъкмо съм близо до съвършенството: мозъкът ми вече се доближава до билярдна топка, остана само една едва забележима гънчица върху дясното мозъчно полукълбо... Ни мойш мъ накара да се размисля
A руснаците казват за тези, които не пият и не пушат, че ще умрат в добро здраве. Следвайки тази логика, заключавам, че всички един ден ще се окажем на обратното на съвършенството, но някои (тези с гънките) по-изтормозени от други. Ние с билярдните топки в главите сме си мнооого щастливи и безгрижниcompaq написа:Един философ е изрекъл "Мисля, следователно съществувам", та внимавай да не се окажеш на обратното на "съвършенството"..., че някой неща са понякога невъзвратими
Боса по асфалта вървя си, свиркам си инищо не търся... ей към това се стремя аз
Но много ви флуднах вече темата, та спирам. Извинявам се за което (не за спирането, за предното
Обичам да преча
- atanas_f
- Обратна връзка:
:drink: Разбира се ще се че ще се срещнем за по една КАМЕНИЦА .
Това беше традиция,ще Е и ДАНО да е и за наперд.Дано да е така и от другият край на океана.Дано да сме ХОРА ,а не ЗАЯДЛИВЦИ .
Живота е труден ,нека не го правим по труден като се ядем сами (един-друг). :haplio: ЖЕЛАЯ на всички градове да са сплотени като НАС
наздраве и на ВАС :beer2:
Последно промяна от atanas_f на Съб Апр 02, 2005 1:38 am, променено общо 1 път.