Среща в Пловдив-4.04./понеделник/

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Dalia

Среща в Пловдив-4.04./понеделник/

Мнение от Dalia »

Хайде отново да се срещем на познатото ни място и да си проведем любимата ни среща. :wave: :beer2: :drink: А за идващите за първи, мястото е ресторант " Вестра" на ул. " Булаир" 26. Ще се радваме да се запознаеми и с нови личности. Всички желаещи са добре дошли :wave2: :beer: :beer: :beer:
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Яааа, вие в Пловдив, кво се правите на интересни :twisted: Не видате ли, че срещите в нормалните градове са на трети :wink:
Обичам да преча
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Пояснение...
Нашата среща от тяхно 3-ти ...беше проведена на 28.03...
А срещата ни от 4-ти...ще бъде при тях на 10-ти...
Нали стана много ясно?!? :roll:

Важното е все да сме първи! :wink:
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Ма то и графици имало май :twisted: И план-програми явно некви... бре, бре, бре, тц, тц, тц... И що да н е е всички на трети тогава? Като ви казвам, че се правите на интересни, вие не вярвате :twisted:
Обичам да преча
compaq

Мнение от compaq »

anito написа:...Като ви казвам, че се правите на интересни, вие не вярвате :twisted:
Може и така да е, а може пък да не е :twisted: и к'во от това?!? :evillaugh3: Пък какво вярваме е друг въпрос. 8)

anito написа: Не видате ли, че срещите в нормалните градове са на трети :wink:
Ние не гледаме другите :evil:. Такива сме си - ОРИГИНАЛНИ...,УНИКАЛНИ...., ГОТИНИ.... :twisted:

anito написа:...И що да н е е всички на трети тогава? :twisted:
Отговорът ще го оставим на тези, които мразят да мислят... :idea:
Аватар
milla
Модератор

Re: Среща в Пловдив-4.04./понеделник/

Мнение от milla »

Dalia написа:Хайде отново да се срещем на познатото ни място и да си проведем любимата ни среща. :wave: :beer2: :drink: :wave2: :beer: :beer: :beer:
И ние ще дойдем да пийнем :drink: :nut: , да побъбрим..... :D
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

compaq написа:
anito написа:...И що да н е е всички на трети тогава? :twisted:
Отговорът ще го оставим на тези, които мразят да мислят... :idea:
Ааа, не позна. Тъкмо съм близо до съвършенството: мозъкът ми вече се доближава до билярдна топка, остана само една едва забележима гънчица върху дясното мозъчно полукълбо... Ни мойш мъ накара да се размисля 8)
Обичам да преча
compaq

Мнение от compaq »

anito написа:Ааа, не позна. Тъкмо съм близо до съвършенството: мозъкът ми вече се доближава до билярдна топка, остана само една едва забележима гънчица върху дясното мозъчно полукълбо... Ни мойш мъ накара да се размисля 8)
Щом така си искаш.... :dozey: Честита липса на гънчици, опс честито наличие на едничка... :dent: Един философ е изрекъл "Мисля, следователно съществувам", та внимавай да не се окажеш на обратното на "съвършенството"..., че някой неща са понякога невъзвратими :wink:
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

compaq написа:Един философ е изрекъл "Мисля, следователно съществувам", та внимавай да не се окажеш на обратното на "съвършенството"..., че някой неща са понякога невъзвратими :wink:
A руснаците казват за тези, които не пият и не пушат, че ще умрат в добро здраве. Следвайки тази логика, заключавам, че всички един ден ще се окажем на обратното на съвършенството, но някои (тези с гънките) по-изтормозени от други. Ние с билярдните топки в главите сме си мнооого щастливи и безгрижни :wink:

Боса по асфалта вървя си, свиркам си инищо не търся... ей към това се стремя аз :lol:

Но много ви флуднах вече темата, та спирам. Извинявам се за което (не за спирането, за предното :wink: )
Обичам да преча
compaq

Мнение от compaq »

anito написа:...Боса по асфалта вървя си, свиркам си инищо не търся... ей към това се стремя аз :lol:
Но много ви флуднах вече темата, та спирам. Извинявам се за което (не за спирането, за предното :wink:)
А в "Книгата на живота" пише..... :lol: Изглежда асфалта в Ка си го бива :rotfl:
anito, успех и сбъдване на стремежите :thumbsup:
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

На всички майнички успех от мен: както за предстоящата среща (умната, ей), така и за всичко, което сте пожелали да постигнете!
Дръпнете една Каменица заради мен :beer:
Обичам да преча
Aries

Мнение от Aries »

И по две може :D
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

Какво става ... толкова хора в групата, а темата ни паданала.... Я дайте повече активност, че да не измислям наказателни.... :beer:
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Аватар
atanas_f
Обратна връзка:

Мнение от atanas_f »

:drink: Разбира се ще се че ще се срещнем за по една КАМЕНИЦА . :beer: Това беше традиция,ще Е и ДАНО да е и за наперд.Дано да е така и от другият край на океана.Дано да сме ХОРА ,а не ЗАЯДЛИВЦИ . :evil: Живота е труден ,нека не го правим по труден като се ядем сами (един-друг). :haplio: ЖЕЛАЯ на всички градове да са сплотени като НАС :D наздраве и на ВАС :beer2:
Последно промяна от atanas_f на Съб Апр 02, 2005 1:38 am, променено общо 1 път.
Аватар
atanas_f
Обратна връзка:

Мнение от atanas_f »

сори грешка :lol:
Заключено