Хайде отново да се срещем на познатото ни място и да си проведем любимата ни среща. :beer2: :drink: А за идващите за първи, мястото е ресторант " Вестра" на ул. " Булаир" 26. Ще се радваме да се запознаеми и с нови личности. Всички желаещи са добре дошли
Ма то и графици имало май И план-програми явно некви... бре, бре, бре, тц, тц, тц... И що да н е е всички на трети тогава? Като ви казвам, че се правите на интересни, вие не вярвате
anito написа:...И що да н е е всички на трети тогава?
Отговорът ще го оставим на тези, които мразят да мислят... :idea:
Ааа, не позна. Тъкмо съм близо до съвършенството: мозъкът ми вече се доближава до билярдна топка, остана само една едва забележима гънчица върху дясното мозъчно полукълбо... Ни мойш мъ накара да се размисля
anito написа:Ааа, не позна. Тъкмо съм близо до съвършенството: мозъкът ми вече се доближава до билярдна топка, остана само една едва забележима гънчица върху дясното мозъчно полукълбо... Ни мойш мъ накара да се размисля
Щом така си искаш.... :dozey: Честита липса на гънчици, опс честито наличие на едничка... :dent: Един философ е изрекъл "Мисля, следователно съществувам", та внимавай да не се окажеш на обратното на "съвършенството"..., че някой неща са понякога невъзвратими
compaq написа:Един философ е изрекъл "Мисля, следователно съществувам", та внимавай да не се окажеш на обратното на "съвършенството"..., че някой неща са понякога невъзвратими
A руснаците казват за тези, които не пият и не пушат, че ще умрат в добро здраве. Следвайки тази логика, заключавам, че всички един ден ще се окажем на обратното на съвършенството, но някои (тези с гънките) по-изтормозени от други. Ние с билярдните топки в главите сме си мнооого щастливи и безгрижни
Боса по асфалта вървя си, свиркам си инищо не търся... ей към това се стремя аз
Но много ви флуднах вече темата, та спирам. Извинявам се за което (не за спирането, за предното )
anito написа:...Боса по асфалта вървя си, свиркам си инищо не търся... ей към това се стремя аз
Но много ви флуднах вече темата, та спирам. Извинявам се за което (не за спирането, за предното )
А в "Книгата на живота" пише..... Изглежда асфалта в Ка си го бива
anito, успех и сбъдване на стремежите
На всички майнички успех от мен: както за предстоящата среща (умната, ей), така и за всичко, което сте пожелали да постигнете!
Дръпнете една Каменица заради мен
:drink: Разбира се ще се че ще се срещнем за по една КАМЕНИЦА . Това беше традиция,ще Е и ДАНО да е и за наперд.Дано да е така и от другият край на океана.Дано да сме ХОРА ,а не ЗАЯДЛИВЦИ . Живота е труден ,нека не го правим по труден като се ядем сами (един-друг). :haplio: ЖЕЛАЯ на всички градове да са сплотени като НАС наздраве и на ВАС :beer2:
Последно промяна от atanas_f на Съб Апр 02, 2005 1:38 am, променено общо 1 път.