Най-после и ние сме в Монреал!
Ей, невероятно! Понякога мечтите се сбъдват. След толкова дългата процедура, да видим сега какво ни очаква тук ...

Hi
Chestito pristigane !!! Zelaem Vi uspeh ! No podobno izrechenie "Nai-posle i nie sme v Montreal" ne nosi osobenna informacija na saforumcite ! Dobre bi bilo da napishete neshto po-polezno ,koeto da dade poveche info na chetjashtite !!!! Tova NE e zajazdane ,no chetjashtite ot BG. ochakvame poveche info !!!!!
1
Ами какво да ви разкажа... толкова много информация има във форума, че може би ще повторя или потретя мнението на други българи.
Тук наистина е различно от БГ. Не може да се каже дали е по-хубаво или по-лошо. Но със сигурност е много по-организирано и по-спокойно. Хората тук се уважават. Още на летището останах с впечатлението, че в Канада само мен чакат
, толкова бяха любезни. Ми може да ви е смешно, ама в БГ администрациите те гледат като че ли си отишъл да им нарушиш микроклимата, ама бяхме свикнали...
Иначе хората са облечени доста безвкусно (поне според мен). Има доста които по облеклото може да ги класифицираш като психично болни, ама това е - пъстър свят.
В магазините също са много любезни, благодарят ти ако купиш нещо. Много неща могат да се уредят по телефона, интернет или чрез пощата, за разлика от БГ.
Видимо е, че тук е общество в което се консумира яко. На много хранително продукти цените са подобни на българските. Има и доста по-скъпи стоки, но не знам дали има смисъл да се прави подобно сравнение.
Транспорта поне за сега ми изглежда добре уреден.
С 2 думи първите ми впечатления - май не е лошо тук
Тук наистина е различно от БГ. Не може да се каже дали е по-хубаво или по-лошо. Но със сигурност е много по-организирано и по-спокойно. Хората тук се уважават. Още на летището останах с впечатлението, че в Канада само мен чакат

Иначе хората са облечени доста безвкусно (поне според мен). Има доста които по облеклото може да ги класифицираш като психично болни, ама това е - пъстър свят.
В магазините също са много любезни, благодарят ти ако купиш нещо. Много неща могат да се уредят по телефона, интернет или чрез пощата, за разлика от БГ.
Видимо е, че тук е общество в което се консумира яко. На много хранително продукти цените са подобни на българските. Има и доста по-скъпи стоки, но не знам дали има смисъл да се прави подобно сравнение.
Транспорта поне за сега ми изглежда добре уреден.
С 2 думи първите ми впечатления - май не е лошо тук