Малко да поговорим эа работа

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Гост

Re: rabota

Мнение от Гост »

Незнам дали ни следят "тайните служби" във Виена :P :P :P , но със сигурност знам, че ни следят "научните служби" във Брюксел. Сега им предоставяте невероятния шанс да си напишат научния труд по българска имиграция въз основа и на социологически данни - ЕГН, образование, професия, допълнителни квалификации и владеене на чужди езици, какви са били очакванията ви и как сте се реализирали на "свободния капиталистически пазар", кои за кого е женен, откога е в Канада, абе - съвсем всичко. 8) 8) 8) Ама да не си помислите сега, че говоря глупости - направих проучване. В свободния Брюкселски университет тече проучване и форума е основен източник. Да си знаете де ! :wink:
Plamen

Re: rabota

Мнение от Plamen »

Ombudsman написа: Ама да не си помислите сега, че говоря глупости - направих проучване. В свободния Брюкселски университет тече проучване и форума е основен източник. Да си знаете де ! :wink:
Айде ниц бе...откога така...толкова важни ли сме станали...да вземем да сложим по едни тъмни очила и табела- "Проучван от Брюксел"... :P :P
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

"Брадчета - магазинер, нàуката му е хоби..."
Щом е за нàуката - ЕГН 75ХХХХ...

Пламене, нали форума седи без нещо като девиз - там дето беше "Форум за ...", сега сложи "Леко с бирите, от Брюксел ви ги бройкат"
Гост

Мнение от Гост »

Аз предлагам девиз: "Сътрудничим безрезервно, безвъзмездно и доброволно в полза на световната наука /даже и в Канада/"
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Ombudsman написа:Аз предлагам девиз: "Сътрудничим безрезервно, безвъзмездно и доброволно в полза на световната наука /даже и в Канада/"
Много нафукано, макар и верно. По-добре нещо със закачлива нотка.

'Баси, пак разводнихме темата... :cry:
Омбудсман, защити правата ни и изискай доклада, като е готов, за да го публикуваме тук.
Plamen

Мнение от Plamen »

Абе кво ви пука...гледали ни, събирали информация...нека гледат...аз за това съм си сложил снимката. и ако някой иска да знае /казвам го за протокола/.
Да живее Канада, да живее България и дружбата между тях...да живее царя и всички политици...ура...напред...само нашите... :P
Гост

Мнение от Гост »

ssttoo написа:
Ombudsman написа:Аз предлагам девиз: "Сътрудничим безрезервно, безвъзмездно и доброволно в полза на световната наука /даже и в Канада/"
Много нафукано, макар и верно. По-добре нещо със закачлива нотка.

'Баси, пак разводнихме темата... :cry:
Омбудсман, защити правата ни и изискай доклада, като е готов, за да го публикуваме тук.
Като "Омбудсман на Форума" можеш да бъдеш сигурен, че ще го изискам, ссттоо, ама не става въпрос за доклад, а за докторат. Ще го вземем първо нии, че да го "публикуваме" първи в Портала. 8)

Просто исках да ви осведомя /нали това е най-важното, което прави един "омбудсман"/,когато си давате личните данни. Иначе моите вече са "свалени" надлежно и в необходимото досие. :? Айде да не ви разказвам за методите на етнологията и "Квебекския случай", че ще паднете от смях. Да си знаете правата де, тук това е подсъдно /ако някой използва информация дадена от вас, без да сте я подписали и съгласили да се използва с такива цели/. 8)
Абе кво ви пука...гледали ни, събирали информация...нека гледат...аз за това съм си сложил снимката. и ако някой иска да знае /казвам го за протокола/.
Да живее Канада, да живее България и дружбата между тях...да живее царя и всички политици...ура...напред...само нашите...
Както винаги политически коректен. :P
Последно промяна от Гост на Чет Окт 02, 2003 7:51 am, променено общо 1 път.
bateto

Мнение от bateto »

Izvinete me za skromnosta :
obrazovanie-nachalno/kato za nachalnici/,doktor na universitetite Kent,Darlington,Barcly etc.,pochiten gragdanin na provinciya Qc.,Sofia et province

rabota -rabotoholik ,alkoholik,direktor na televiziya /pardon sobstvennik na televizor/
mestogitelstvo-Montreal Canada -porednoto nedorazumenie
nastoyashta rabota -neusahtestven dostap do takava poradi politicheski i intelektualni prichini

EGN-bateto i hubava gena ne se pitata,te nyamat vazrast
hobi-ne obicha drobi

pologitelni kachestva -obicha parite ,genite i neshtata v obratniya red
otricatelni kachestva -ni se vodi ,ni se kara

ambicii-ogromni,no moge i da se zadovoli s edin po osiguren i legeren style de vie
mimo

Мнение от mimo »

Аз съм на 40 какво ще правя според Вас всички?Инженер по електроника ама повече разбирам от електротехника и автоматика.Пристигам може би на пролет?!Дайте сигнал за някаква работа!!!!!!!!
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

mimo написа:Аз съм на 40 какво ще правя според Вас всички?Инженер по електроника ама повече разбирам от електротехника и автоматика.Пристигам може би на пролет?!Дайте сигнал за някаква работа!!!!!!!!
Ами щом имаш много опит може да опигаш да си намериш работа като инженер, ако не успееш, работа по фабриките за 8 долара на час колкото искаш... ако не ти харесва това, самолета и айде пак у дома. Свобода :D :D :D
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

То Влади ако си дойдеш у дома много весело ще бъде...
Абе там все някак ще си намерим местенце - голяма държава, свестни хора... :D
:beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Pepon

Мнение от Pepon »

Abe, che e goliama goliama e Canada, dori malko prekaleno :D
A za svestnite hora.....ne znam.....dano da sreshtnesh!

:beer:
Plamen

Мнение от Plamen »

Pepon написа:Abe, che e goliama goliama e Canada, dori malko prekaleno :D
A za svestnite hora.....ne znam.....dano da sreshtnesh!

:beer:
Що така, Пепоне, нали ние сме тука...не сме ли свестни... :roll:
imalizna4enie

Мнение от imalizna4enie »

[img]C:\Documents and Settings\XP A\My Documents\My Picture\sXXL

Образование-магисърска степен-право.
Интервюта-10,не по-малко бяха.
Очакванията ми за Квебек, се оправдаха на 100%.
Работа- секретарка в една компания
езици-френски и английски.
ЕГН- не коментирам , не е учтиво все пак една дама да се пита за възраста и. :wink:Бих казала че тук , който каквото и както търси това намира.Както разбира се е подготвен.Това е много важно!Който има желание да успее, успява.Упоритост,умение и късмет е формулата за това.Бъдете здрави!
[img]C:\Documents and Settings\XP A\My Documents\My Pictures\XXL
[/img]
Заключено