Айде ниц бе...откога така...толкова важни ли сме станали...да вземем да сложим по едни тъмни очила и табела- "Проучван от Брюксел"...Ombudsman написа: Ама да не си помислите сега, че говоря глупости - направих проучване. В свободния Брюкселски университет тече проучване и форума е основен източник. Да си знаете де !
Много нафукано, макар и верно. По-добре нещо със закачлива нотка.Ombudsman написа:Аз предлагам девиз: "Сътрудничим безрезервно, безвъзмездно и доброволно в полза на световната наука /даже и в Канада/"
Като "Омбудсман на Форума" можеш да бъдеш сигурен, че ще го изискам, ссттоо, ама не става въпрос за доклад, а за докторат. Ще го вземем първо нии, че да го "публикуваме" първи в Портала.ssttoo написа:Много нафукано, макар и верно. По-добре нещо със закачлива нотка.Ombudsman написа:Аз предлагам девиз: "Сътрудничим безрезервно, безвъзмездно и доброволно в полза на световната наука /даже и в Канада/"
'Баси, пак разводнихме темата...![]()
Омбудсман, защити правата ни и изискай доклада, като е готов, за да го публикуваме тук.
Както винаги политически коректен.Абе кво ви пука...гледали ни, събирали информация...нека гледат...аз за това съм си сложил снимката. и ако някой иска да знае /казвам го за протокола/.
Да живее Канада, да живее България и дружбата между тях...да живее царя и всички политици...ура...напред...само нашите...
Ами щом имаш много опит може да опигаш да си намериш работа като инженер, ако не успееш, работа по фабриките за 8 долара на час колкото искаш... ако не ти харесва това, самолета и айде пак у дома. Свободаmimo написа:Аз съм на 40 какво ще правя според Вас всички?Инженер по електроника ама повече разбирам от електротехника и автоматика.Пристигам може би на пролет?!Дайте сигнал за някаква работа!!!!!!!!