za novazi vav foruma
za novazi vav foruma
pishete nesto novo za noviq interesno e ako polu4a data za interview i sam izvan balgarija, moje li saprugata poso4ena vav application da is4aka ili kam kogo da se obarnem. predvaritelno thanks.
4ovek e tolkova goljam , kolkoto golemi sa me4tite mu
Бързам да постна нещо на въпроса ти, преди някои от по нервните във форума да те е насмел!
Опитай се да отделяш изреченията! За кой НОВ искаш да научиш нещо ново? И колко съпруги имаш, след като си конкретизирал тая, посочена в апликейшъна? Тя или е съпруга или не е! И какво да изчака тя /съпругата посочена в апликейшъна/, тя така или иначе си те чака!? Може би искаш да попиташ дали интервюиращите могат да изчакат!? Ако става въпрос за отлагане на интервю, то това е възможно с едно мотивирано писмо до Виена, но не е желателно да се повтаря! Успех!

Опитай се да отделяш изреченията! За кой НОВ искаш да научиш нещо ново? И колко съпруги имаш, след като си конкретизирал тая, посочена в апликейшъна? Тя или е съпруга или не е! И какво да изчака тя /съпругата посочена в апликейшъна/, тя така или иначе си те чака!? Може би искаш да попиташ дали интервюиращите могат да изчакат!? Ако става въпрос за отлагане на интервю, то това е възможно с едно мотивирано писмо до Виена, но не е желателно да се повтаря! Успех!
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка