za novazi vav foruma

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
ceco1234

za novazi vav foruma

Мнение от ceco1234 »

pishete nesto novo za noviq interesno e ako polu4a data za interview i sam izvan balgarija, moje li saprugata poso4ena vav application da is4aka ili kam kogo da se obarnem. predvaritelno thanks.
4ovek e tolkova goljam , kolkoto golemi sa me4tite mu
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Бързам да постна нещо на въпроса ти, преди някои от по нервните във форума да те е насмел! :wink:
Опитай се да отделяш изреченията! За кой НОВ искаш да научиш нещо ново? И колко съпруги имаш, след като си конкретизирал тая, посочена в апликейшъна? Тя или е съпруга или не е! И какво да изчака тя /съпругата посочена в апликейшъна/, тя така или иначе си те чака!? Може би искаш да попиташ дали интервюиращите могат да изчакат!? Ако става въпрос за отлагане на интервю, то това е възможно с едно мотивирано писмо до Виена, но не е желателно да се повтаря! Успех!
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
LaRue

Мнение от LaRue »

Valdi написа:Бързам да постна нещо на въпроса ти, преди някои от по нервните във форума да те е насмел! :wink:
Хи хи :lol:
Мен ли имаше в предвид :oops:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

LaRue написа:
Valdi написа:Бързам да постна нещо на въпроса ти, преди някои от по нервните във форума да те е насмел! :wink:
Хи хи :lol:
Мен ли имаше в предвид :oops:
не знам той,ама аз като четох,веднага за теб се сетих :lol:
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

goliama mechka

--------------------------

:lol: На такъв юбилей се черпи! :beer: :wink:
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Заключено