Различни адреси по лична карта

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Дякон Игнатий

Различни адреси по лична карта

Мнение от Дякон Игнатий »

Абе досега не се бях заглеждал или изкукуригах ама адресите на личните карти със съпругата ми са различни:тя си е с нейния,а аз с моя ,а адреса за кореспонденция е моя женени сме от 6 години и не ни е трябвало да си уеднаквяваме адресите та дали ще е проблем това,а... :roll:
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
LaRue

Мнение от LaRue »

Не.
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Sole

Мнение от Sole »

I na6ite sa taka, nikakyv problem! nali ste jeneni, tova im triabva pri dokazvane za conjoint de fait
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Не! Това в личната карта е Постоянния адрес, който може да се различава от Настоящия, т.е. на който живеете. А защо са ви личните карти!? Ние не сме ги изпращали и не са ни ги искали!
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Не знам Валди, просто да не би да е подробност която да пропускаме,не са ни искали Л/К никъде
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

На самото интервю, както и до края на процедурата, единственият документ, който искат да се представи пред имиграционните служители е международния паспорт.
Лична карта няма да ти искат. Освен това, постоянния адрес не е необходимо да съвпада с настоящия тоест този, на който живеете.

Няма какво да се притеснявате. Щом сте семейство, ще го докажете с гражданския брак. От значение е адреса за живеене на тези кандидати, които трябва да доказват съвместно съжителство.

Успех на интервюто! :thumbsup:
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Аватар
janyz

Мнение от janyz »

Nashite adresi sas zena mi sashto bjaha razlichni-nikakav problem !!! Veche chakame VIZI !!!!USPEH!!!!!!
Заключено