Различни адреси по лична карта
- Дякон Игнатий
Различни адреси по лична карта
Абе досега не се бях заглеждал или изкукуригах ама адресите на личните карти със съпругата ми са различни:тя си е с нейния,а аз с моя ,а адреса за кореспонденция е моя женени сме от 6 години и не ни е трябвало да си уеднаквяваме адресите та дали ще е проблем това,а... 

НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Не! Това в личната карта е Постоянния адрес, който може да се различава от Настоящия, т.е. на който живеете. А защо са ви личните карти!? Ние не сме ги изпращали и не са ни ги искали!
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
- Дякон Игнатий
- milla
- Модератор
На самото интервю, както и до края на процедурата, единственият документ, който искат да се представи пред имиграционните служители е международния паспорт.
Лична карта няма да ти искат. Освен това, постоянния адрес не е необходимо да съвпада с настоящия тоест този, на който живеете.
Няма какво да се притеснявате. Щом сте семейство, ще го докажете с гражданския брак. От значение е адреса за живеене на тези кандидати, които трябва да доказват съвместно съжителство.
Успех на интервюто!
Лична карта няма да ти искат. Освен това, постоянния адрес не е необходимо да съвпада с настоящия тоест този, на който живеете.
Няма какво да се притеснявате. Щом сте семейство, ще го докажете с гражданския брак. От значение е адреса за живеене на тези кандидати, които трябва да доказват съвместно съжителство.
Успех на интервюто!
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!