Според мене, но с уговорката че това е лично и субективно мнение, имаш добрия шанс бакалавърската ти степен от България да бъде призната за такава и в Канада, що се отнася до академичното й признаване. Но трябва обаче да се направят две уговорки:pileto написа:Zdraveite na vsi4kiImam edin vupros, koito predpolagam ve4e e bil raziskvan, no za sujalenie nqmam tolkova vreme da rovq is arhivite, za da namerq otgovor sama
Dokolkoto razbrah( ako ne sum razbrala pravilno, popravete me
), ako ima6 vis6e obrazovanie, zavur6eno v BG i iska6 da produlji6 da u4i6 ne6to v Canada, ti se priznavat nqkakvi godini, koito si u4il, nali taka? Toest, ako si zavur6il magistur v BG, v Canada ti priznavat zavur6ena bakalavurska stepen i moje6 da produlji6 da u4i6 za magistratura! A ako si zavur6il samo bakalavur, priznavat li ti nqkakvi godini ot vis6eto obrazovanie? V smisul takuv, dali ako iskam da u4a ne6to v Canada 6te trqbva da zapo4na ot purvi kurs na undergraduate program ili 6te moga da kandidatstvam direktno za graduate program? Mnogo 6te sum vi blagodarna, ako me svetnete po tozi vupros
Знаеш ли, ако съм на твое място бих опитал да събера колкото може повече информация по въпроса. В Интернет в момента може да се намери много информация, стига да имаш време и желание да се ровиш. Обърни внимание също на написаното от Добричък - ако тепърва ще започваш процедурата по емигриране - за мастър ще получиш повече точки. Така че може би има смисъл да направиш магистратура в България.pileto написа:Mnogo vi blagodarq, 4e se otzovahte na vuprosa mi![]()
U4a v SU i poneje tazi godina mi e posledna(do bakalavur), se 4udq dali da zapisvam magistratura(za6toto ako ne mi trqbva, za da mi priznaqt bakalavur, po-dobre da si zalqgam zdravo nad frenskiq)..