vapros kam zavarshilite Vins-Varna

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
inn

vapros kam zavarshilite Vins-Varna

Мнение от inn »

Zdravejte na vsichki :)
Prochetoh che v Sofia , v niakoi universiteti izdavat dublikat na diplomata napravo na anglijski . a niakoj da e pravil sashtoto no vav Vins-a ?
Mersi za otgovorite :)
A i oshte se setih , dali triabva da se izkara akademichna spravka sas chasovete tochno za vseki predmet , ako eventualno se uchi neshto dopalnitelno i moje da se priznajat niakoi predmeti ?
I za grupata ot Varna shte ima li sreshta tazi nedelia ?
Аватар
Lullu
Обратна връзка:

Мнение от Lullu »

Здрасти,

Определено ти трябва академична справка за часовете по всяка дисциплина. Най-малкото защото както виждам доста често искат да я видят по време на интервюто :). А пък за дипломата не знам, може да питаш там в канцеларията.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Sофийския Университет със сигурност издава на английски. Иначе задалжително си извади аcademic record със всички предмети по брой часове на лекции и упражнения, за да може ако се наложи да приравниш тук по техните им кредити и GPA.
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

За интервюто искат академична справка, само ако хорариума не ти фигурира в дипломата!!!
За Канада може наистина да трябва академична справка, не знам. Ама за интервюто НЕ.
Не знам кой ви ги казва тия неща, ама явно този човек не е много наясно :roll:
Среща ще има във Варна, след малко ще пусна тема :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Аватар
flateric

Мнение от flateric »

аз интервюто го минах с академична справка (копие), защото оригинала остана в Американското Посолство и даже нямах 5 звършени години - така че каквото дадеш :)
Заключено