Zdravejte na vsichki
Prochetoh che v Sofia , v niakoi universiteti izdavat dublikat na diplomata napravo na anglijski . a niakoj da e pravil sashtoto no vav Vins-a ?
Mersi za otgovorite
A i oshte se setih , dali triabva da se izkara akademichna spravka sas chasovete tochno za vseki predmet , ako eventualno se uchi neshto dopalnitelno i moje da se priznajat niakoi predmeti ?
I za grupata ot Varna shte ima li sreshta tazi nedelia ?
Определено ти трябва академична справка за часовете по всяка дисциплина. Най-малкото защото както виждам доста често искат да я видят по време на интервюто . А пък за дипломата не знам, може да питаш там в канцеларията.
Sофийския Университет със сигурност издава на английски. Иначе задалжително си извади аcademic record със всички предмети по брой часове на лекции и упражнения, за да може ако се наложи да приравниш тук по техните им кредити и GPA.
За интервюто искат академична справка, само ако хорариума не ти фигурира в дипломата!!!
За Канада може наистина да трябва академична справка, не знам. Ама за интервюто НЕ.
Не знам кой ви ги казва тия неща, ама явно този човек не е много наясно
Среща ще има във Варна, след малко ще пусна тема
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites
аз интервюто го минах с академична справка (копие), защото оригинала остана в Американското Посолство и даже нямах 5 звършени години - така че каквото дадеш